Ya ne güzel, benim gecikecek mi diye beklememe bile 27 gün var daha... Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sanki beklerken çalışmayı unutacağım gibi. kaydirigubbakcemile3 :kedi:
test yapsamda çıkmaz zaten. ilk hamileliğidede öyle oldu. adetim 2 gün geçti test yaptım negatif. sonra 2 gün daha bekledim iki çizgiyi gördüm. oyüzden beklemek en iyisi.sizde öyle yapın güvenilir sonuç ala bilmek için.:lepi:
hahaha :roflol: hay Allahım güdürdün beni valla...
aman çalışmayı unutma valla... :jeyyar:
Valla bak, gün sayarken gün kaçacak.
Günü geldikçe hepimiz alırız güzel haberleri umarım.
İlk olarak azize'den başlıyoruz herhalde, geriye dönük okumadım ama başka bugünlerde haber bekleyen herkes de iyi haberlerini hemen versinler bize.
hmm o zaman ben de 14 ünde yapmalıyım testi en erken yaa... hay allah neyse o kadar bekleyen 2 gün de bekler yahu :çok üzgünüm:
kocalar da yeter diyecek valla.. benimki 2 gün dinlenebilir miyim diye sordu dün çok utandım
hmm o zaman ben de 14 ünde yapmalıyım testi en erken yaa... hay allah neyse o kadar bekleyen 2 gün de bekler yahu :çok üzgünüm:
kocalar da yeter diyecek valla.. benimki 2 gün dinlenebilir miyim diye sordu dün çok utandım
azizecin nasılsın
ya ekim listesine beni yaz demedim ama listede kendimi görmeyince kötü oldum
benim adetler sabıttı ama sen 22 ekim olarak yaz inşallah bu aya olur
kocacıklar yasaklıyacak bize kadınlar kulubu valladelikafadulden
aynen öyle olcak sonundavalla ben sizlerle görüşmeden duramam yaaaaaaaaaa
yaa sen beni öldürücen bu laflarınla gülmekten öldüm valla allah iyiliğini vesin tatlı kuşum benim. tabiya kocacığın dinlensin biraz nedir bu adamların çektiği dimi şekerimmmkaydirigubbakcemile3
valla bende giremeden duramıyom işleri kalıyor hep amann napıyım yaopuyorumnanaktan
selam kızlar... azizecim maşşallah bu saat oldu hala kırmızıları görmemişsin inş da görmezsin ilk senden haber bekliyoruz ona göre liderimiz olarak
aynen öyle olcak sonundavalla ben sizlerle görüşmeden duramam yaaaaaaaaaa
vallaaa kaydirigubbakcemile3
yorgunluk dinlemiyoz uyku dinlemiyoz çalıştırıyozçok utanıyom bazen ama bebişi düşününce utanmam geçiyo kaydirigubbakcemile3
ben de öyle yaa, acaba hamiş varmı diye girip girip duruyom.. giriş o giriş zaten.. :dance:
bu işlerde utanma olmaz tatlımm eğer bebek istiyosan durmadan çalışmalısınız tabi :jeyyar: hiç erkek bıkarmı allahaşkına kaydirigubbakcemile3 numara yaparlar yorulmuş gibi sengözlerimebaksanab
valla strest atmaya iiy geliyo iki konuşuyoz şurda alla allahihoyyyt