Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ya ne güzel, benim gecikecek mi diye beklememe bile 27 gün var daha... Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sanki beklerken çalışmayı unutacağım gibi. kaydirigubbakcemile3 :kedi:

hahaha :roflol: hay Allahım güdürdün beni valla...

aman çalışmayı unutma valla... :jeyyar:

azizecin nasılsın
ya ekim listesine beni yaz demedim ama listede kendimi görmeyince kötü oldum
benim adetler sabıttı ama sen 22 ekim olarak yaz inşallah bu aya olur

hmm o zaman ben de 14 ünde yapmalıyım testi en erken yaa... hay allah neyse o kadar bekleyen 2 gün de bekler yahu :çok üzgünüm:

kocalar da yeter diyecek valla.. benimki 2 gün dinlenebilir miyim diye sordu dün çok utandım

hahaha :roflol: hay Allahım güdürdün beni valla...

aman çalışmayı unutma valla... :jeyyar:

Valla bak, gün sayarken gün kaçacak.
Günü geldikçe hepimiz alırız güzel haberleri umarım.
İlk olarak azize'den başlıyoruz herhalde, geriye dönük okumadım ama başka bugünlerde haber bekleyen herkes de iyi haberlerini hemen versinler bize.

aminnnnn inşallah...

yaa sen beni öldürücen bu laflarınla gülmekten öldüm valla allah iyiliğini vesin tatlı kuşum benim. tabiya kocacığın dinlensin biraz nedir bu adamların çektiği dimi şekerimmmkaydirigubbakcemile3

kocacıklar yasaklıyacak bize kadınlar kulubu valladelikafadulden

slm canım. ben iyiyim bugün gerginim aslında adet günüm daha bişey yok.sen adet olmuştun dimi canım
azizecin nasılsın
ya ekim listesine beni yaz demedim ama listede kendimi görmeyince kötü oldum
benim adetler sabıttı ama sen 22 ekim olarak yaz inşallah bu aya olur

yaa sen beni öldürücen bu laflarınla gülmekten öldüm valla allah iyiliğini vesin tatlı kuşum benim. tabiya kocacığın dinlensin biraz nedir bu adamların çektiği dimi şekerimmmkaydirigubbakcemile3

vallaaa kaydirigubbakcemile3
yorgunluk dinlemiyoz uyku dinlemiyoz çalıştırıyoz çok utanıyom bazen ama bebişi düşününce utanmam geçiyo kaydirigubbakcemile3

bu işlerde utanma olmaz tatlımm eğer bebek istiyosan durmadan çalışmalısınız tabi :jeyyar: hiç erkek bıkarmı allahaşkına kaydirigubbakcemile3 numara yaparlar yorulmuş gibi sengözlerimebaksanab
vallaaa kaydirigubbakcemile3
yorgunluk dinlemiyoz uyku dinlemiyoz çalıştırıyoz çok utanıyom bazen ama bebişi düşününce utanmam geçiyo kaydirigubbakcemile3

hehe dimi ama istemem yan cebime koy yapıyoduurr.. :jeyyar:
büyüksün valla çok doğru söyledin canımcım, o zaman çalışmaya devam.. :jeyyar:
gerç, benim artık verimliliğimin son günleri :hulya:
normalde yumurtlama günümü yeni geçmiş olmam lazım ama geç yumurtlarım belki bu ay falan diye çaktırmadan devam ediyom delikafadulden

bu işlerde utanma olmaz tatlımm eğer bebek istiyosan durmadan çalışmalısınız tabi :jeyyar: hiç erkek bıkarmı allahaşkına kaydirigubbakcemile3 numara yaparlar yorulmuş gibi sengözlerimebaksanab

azizecim tatlı çöreğim
inş 9 ay boyunca kırmızı kart görmezsin böleee
bugün de yarın da hiiiç gelmesinler leylekler bebiş getirsinler sadece :1hug:

slm arkadaslare ya biraz okudum sayfalari muhabbettiniz super ya bayildim hepinizde cok tatlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…