Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

heee anladım canım.. zor gerçekten saatini bilmeden çalışmak..
kolay gelsin sana..
görüşürük a.s.

kizlar bi sorum var...bugün sogan suyu kürünün 6. günü..7 gün sonra yum.günü...sogan suyu küründen hemen sonrada incir kürüne basliyacagim...bu ay denesem sizce bir zarari olurmu..yumurta tutunabilirmi aceba...

Son düzenleme:

canım benim yaa ne güsel..
iyi bak kendine..
görüşmek üzere..

kizlar bi sorum var...bugün sogan suyu kürünün 6. günü..7 hafta sonra yum.günü...sogan suyu küründen hemen sonrada incir kürüne basliyacagim...bu ay denesem sizce bir zarari olurmu..yumurta tutunabilirmi aceba...

bence tutunacağı varsa o her türlü tutunur canım ya

HOŞGELDİN CANIM:1hug:
DİLERİM SEN DE BEBİŞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUN
KAÇ ZAMANDIR BEBEK BEKLİYOSUN TATLIM?

hb. cnm sagolopuyorumnanaktan

4 aydir korunmuyoruz:asigim:

daha olmadi tamam cok uzun bi sure degil ama yinede aklima geliyo arada ya olmazsa diye :çok üzgünüm:

olur olur öyle düşünme sakın.. hepimizin bebişleri olacak..
sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler sadece yeter..
yumurtlama günlerini takip ettin mi? ona göre mi çalışma yaptınız?

bir de azize ye ekimde adet olman gereken tarihi de söyle istersen, listeye seni de eklesin

hb. cnm sagolopuyorumnanaktan

4 aydir korunmuyoruz:asigim:

daha olmadi tamam cok uzun bi sure degil ama yinede aklima geliyo arada ya olmazsa diye :çok üzgünüm:

bana da tuhaf geldi canımcım valla akşama eve gideyim ilk iş izliycem onu. bende senin gibi biliyorum. her kadın bazı dönemler gebe kalıyormuş ve farkında olmadan gebelik sonlanıyormuş. bakalım akşaam izleyeyim hemen gelir yazarım buraya kaydirigubbakcemile3

kızlar bende hala bişey yok ayyy valla heyecanlıyım bugün gözlerim karardı belirtimidirki:bbo:

oohhhh ohhhhhh hadi bakalım bebişşş geliyor mu zemuszemus zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyyy çok güldüm. seninle aynı zamanlarda bizim bakalım ikimiz içinde hayırlısı inş :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyyy çatlıycam şimdi çok yaşa emii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

üzülmek yok canım benim daha yolun başındasın. yılmak yok çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3 kasım ayına inş :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun canım rüyan inşallah bebiş getirir leylekçikyerimseniben bende baktırdım kahve falı ama 2 ay önceydi. hamile kalcan bi oğulun daha olcak dedi falcı teyze. yinede tabi rabbim bilir:Saruboceq:

hadi bakalım inş canım. benimde eltim baktırmış onun falında çıkmışım hamile olarak.. bekliyelim bakalım nolucak

ayy keşke ekşi bişeyler çekseydi oğulumdada bol bol tatlı yedim valla anammmmm bitane daha mı yakışıklım olcak acep ayy negüzel yaaalkisalkisalkis

Allah Allah neler oluyo böyle sana kuşummm :jeyyar: :jeyyar:

bide sizin adet gününüz gelsede bende sizinle heycanlanıyım...hepimiz adet olsakta olsun napalım üzülmek yokkkk. kasım ayımızı heycanla bekleriz bizde dimi canımmyerimseniben

çok iyisin canım yaaaaaa, moral oluyosun valla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldimm arkadaşlar

hoşgeldin canım kimsecikler yok :1no2:

kimsecikler yok dedim ama altta 7 kişi varmış görmedim pardon kaydirigubbakcemile3

evet evet canım yaz valla seyredince ben seyretmeyi unutabilirim. yani hiç mantıklı bişi deil zaten bence

hepimizin hayırlısıyla olsun inşallah bebişleri...

ben de çıkıyorum kızlar.. bugün doğru düzgün çalışmadım zaten hehe hihoyyyt

öpüyorum hepinizi... bol şanslar, gelsin bebişleerr..

tamam özgecim sen merak etme ben izler yazarım hemen size :lepi:

bende çıkıyorum akşama gelicem inş burda olan olursa görüşürüz hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan

slm kıslar... umarım listenin hepsi en hayırlı vakitte hamiş haberini alır...

azize1 arkadaşım, seninle günümüz aynı canım... benm de günüm 2 ekim di,

yani bugün ve ben :tomato:

umarım sen kırmızıları görmezsin canım...

benm yeni mens günüm 29 ekim Cumhuriyet Bayramııııı , yaşasıınnn hihoyyyt
( böyle mutluymuşum gbi yazdm ama çok üzgünüm aslında, bugün adet olduum için.
çünkü 18 eylül yumurtlama günümmüş demek ki ve biz o gün çok ii çalışmıştık dersimize.
ama ne kadar çalışırsan çalış, takdir-i ilahi. bekleyip kendimizi avutmaktan başka çaremiz yok:sinifsinif:

listeye ekle beni de canım...

bıtane bıle hamıle olan yokmu yaaa bırının sılık cızgıydı o noldu acepp

tamam özgecim sen merak etme ben izler yazarım hemen size :lepi:

bende çıkıyorum akşama gelicem inş burda olan olursa görüşürüz hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan

kankam seni buldum nasılsın özledim seni burdasın demekopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım. ben daha olmadım beklemedeyim.listeye yazıyom canım.

azizecim ben regl oldum
hemde erkenden gerçi kan testide yaptırmıştım
doktorum reglimin 3 günü testlerimi yaptırdık
herşey çok ii ama klomene başladık 6 sındada yumoş kontrolüm var bakalım
hayırlısı bu ayda olmadı soğan kürü
incir kürü(nefret ederim ama)
bal çörek otu ne kadar ot sap varsa denicem

olsun canım üzülme kısmet bu işler allah hayırlı bizamanında mutlaka verir. bu otlarada hiç gerek yok aslında olucağı varsa olur zaten...sabret tatlım.

Azizecim seninle birlikte bizde heyecan yapıyoruz hadi bakalım bekleyeni çok bebişinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…