Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy inşallah canım benim. bekliyorum sanki her an adet olcam gibi geliyo. göğüslerimede dokunamıyorum çok sızlıyolar. sen nasılsın tatlımm
azizecim tatlı çöreğim
inş 9 ay boyunca kırmızı kart görmezsin böleee
bugün de yarın da hiiiç gelmesinler leylekler bebiş getirsinler sadece :1hug:

kızlar bugün tahlil yaptırdım negatif çıktı..ilacı yeni bıraktığım için düzensizlik olmuş.olsaydı zaten çok şaşıracaktım ilk denemede:1rolleyes: umarım fazla problem yaşamadan düzene girer.hepimiz için hayırlısı olsun...

bana dün kahve falı baktılar, leylek ve ağzında bişi taşıyo çıktı :kedi:

ama o bişi artık bebiş midir yoksa kırmızı adetiş midir bilemedim kaydirigubbakcemile3

ama o bişi artık bebiş midir yoksa kırmızı adetiş midir bilemedim kaydirigubbakcemile3

bebiştir bebiş şeye döndü buya kedidir kedi lafınakaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım rüyan inşallah bebiş getirir leylekçikyerimseniben bende baktırdım kahve falı ama 2 ay önceydi. hamile kalcan bi oğulun daha olcak dedi falcı teyze. yinede tabi rabbim bilir:Saruboceq:

tabi tabi, fala inanma falsız kalma demişler canikom

hayırlı olsun canım rüyan inşallah bebiş getirir leylekçikyerimseniben bende baktırdım kahve falı ama 2 ay önceydi. hamile kalcan bi oğulun daha olcak dedi falcı teyze. yinede tabi rabbim bilir:Saruboceq:

kızlar canım öyle bi tatlı çekiyoki. ay allahım hayırdır heyecan bastı beni yinedelikafadulden

Kizlar selamlar,a.s
bende bebishamile kalmak istiyorum ama tabi istemekle olmuyo,fisfisfis
bu yolda arkadaslarin olmasi deztekcilerin olmasi cok harika bisey :CüvCüv:
zira insan zaten yalniz oluyo bu durumlarda :KK43::gitme:
beni de alirmisiniz araniza :hulya:

ayy keşke ekşi bişeyler çekseydi oğulumdada bol bol tatlı yedim valla anammmmm bitane daha mı yakışıklım olcak acep ayy negüzel yaaalkisalkisalkis
anlaşıldı bebişin canı istiyor hade hayırlısı ye tatlıyı al hakkıyı hesabı delikafaduldenopuyorumnanaktan

Kizlar selamlar,a.s
bende bebishamile kalmak istiyorum ama tabi istemekle olmuyo,fisfisfis
bu yolda arkadaslarin olmasi deztekcilerin olmasi cok harika bisey :CüvCüv:
zira insan zaten yalniz oluyo bu durumlarda :KK43::gitme:
beni de alirmisiniz araniza :hulya:

HOŞGELDİN CANIM:1hug:
DİLERİM SEN DE BEBİŞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUN
KAÇ ZAMANDIR BEBEK BEKLİYOSUN TATLIM?

X