Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

şurda birşey kalmadı özgecim 11 gün az kaldı azopuyorumnanaktan

kızlar bi baktım başka ekim topiki açılmış kafam karıştı. yeni başlamış halbuki burası var. bizim listeden bi arkadaş orada lieteye adını vermiş.ktg 18 ekim adet tarihiymiş. bizim listeden sildim. oraya gittiği için.

bizdede 12 ekim gözüküyorCADIARZU

hayret birşey zaten öyle bir konu varken neden tekrar açılır hiç anlamam...

ben gitmem oraya.. hıh yasakkelime

şurda birşey kalmadı özgecim 11 gün az kaldı azopuyorumnanaktan

yaa eveettt hihoyyyt

1-2 gün de atar bazen, yani en geç 14 diyebiliriz. ben aslında çok heveslenmeden 14ünde mi yapsam direkt tahlili..
ama yok yaa, sabredemem kii delikafadulden

bizden tatlişoğlum uğramış bizim ekim topimiz var zaten demiş azize arkadaşımızın topi diye. onada teşekkür valla.
hayret birşey zaten öyle bir konu varken neden tekrar açılır hiç anlamam...

ben gitmem oraya.. hıh yasakkelime

inş canım çalışmalar devaam bendekaydirigubbakcemile2 bakalım nasip:Saruboceq:

yaa eveettt hihoyyyt

1-2 gün de atar bazen, yani en geç 14 diyebiliriz. ben aslında çok heveslenmeden 14ünde mi yapsam direkt tahlili..

seni bilmem ama ben direk yapacam sanırsam opuyorumnanaktan11 günü geçmem bananeklava:

sabrediceksin tabi canım sabrın sonu selamettiryerimseniben öyle aceleci olmayın kızlarr. bak ben nasıl bekliyorum dimi ama.yerimseniben
yaa eveettt hihoyyyt

sabrediceksin tabi canım sabrın sonu selamettiryerimseniben öyle aceleci olmayın kızlarr. bak ben nasıl bekliyorum dimi ama.yerimseniben

ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan ohooo yapmıştımopuyorumnanaktandelikafadulden

seni bilmem ama ben direk yapacam sanırsam opuyorumnanaktan11 günü geçmem bananeklava:

o zaman ben de 1 günü geçirir sonra senle aynı gün yaparım testi 13' ünde..

Off sanki böyle içime olacak gibi doğuyor ama hayırlısı bakalım hepimiz için...

o zaman ben de 1 günü geçirir sonra senle aynı gün yaparım testi 13' ünde..

Off sanki böyle içime olacak gibi doğuyor ama hayırlısı bakalım hepimiz için...

inş. canım aynı anda mutlu haberi alırız :Saruboceq:

test yapsamda çıkmaz zaten. ilk hamileliğidede öyle oldu. adetim 2 gün geçti test yaptım negatif. sonra 2 gün daha bekledim iki çizgiyi gördüm. oyüzden beklemek en iyisi.sizde öyle yapın güvenilir sonuç ala bilmek için.:lepi:
ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan ohooo yapmıştımopuyorumnanaktandelikafadulden

Ya ne güzel, benim gecikecek mi diye beklememe bile 27 gün var daha... Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sanki beklerken çalışmayı unutacağım gibi. kaydirigubbakcemile3 :kedi:

selam kızlar... azizecim maşşallah bu saat oldu hala kırmızıları görmemişsin inş da görmezsin ilk senden haber bekliyoruz ona göre liderimiz olarak

ya tutarsa hesabı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…