kızlar bi baktım başka ekim topiki açılmış kafam karıştı. yeni başlamış halbuki burası var. bizim listeden bi arkadaş orada lieteye adını vermiş.ktg 18 ekim adet tarihiymiş. bizim listeden sildim. oraya gittiği için.
azizecim inşallah adet olmazsın ilk senin mutluluğunu yaşarız valla bizler senden daha heyecanlıyız
şurda birşey kalmadı özgecim 11 gün az kaldı azopuyorumnanaktan
hayret birşey zaten öyle bir konu varken neden tekrar açılır hiç anlamam...
ben gitmem oraya.. hıh yasakkelime
yaa eveettt hihoyyyt
1-2 gün de atar bazen, yani en geç 14 diyebiliriz. ben aslında çok heveslenmeden 14ünde mi yapsam direkt tahlili..
ama yok yaa, sabredemem kii delikafadulden
bizdede 12 ekim gözüküyorCADIARZU
yaa eveettt hihoyyyt
1-2 gün de atar bazen, yani en geç 14 diyebiliriz. ben aslında çok heveslenmeden 14ünde mi yapsam direkt tahlili..
ama yok yaa, sabredemem kii delikafadulden
sabrediceksin tabi canım sabrın sonu selamettiryerimseniben öyle aceleci olmayın kızlarr. bak ben nasıl bekliyorum dimi ama.yerimseniben
seni bilmem ama ben direk yapacam sanırsam opuyorumnanaktan11 günü geçmem bananeklava:
o zaman ben de 1 günü geçirir sonra senle aynı gün yaparım testi 13' ünde..
Off sanki böyle içime olacak gibi doğuyor ama hayırlısı bakalım hepimiz için...
sabrediceksin tabi canım sabrın sonu selamettiryerimseniben öyle aceleci olmayın kızlarr. bak ben nasıl bekliyorum dimi ama.yerimseniben
ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan ohooo yapmıştımopuyorumnanaktandelikafadulden
test yapsamda çıkmaz zaten. ilk hamileliğidede öyle oldu. adetim 2 gün geçti test yaptım negatif. sonra 2 gün daha bekledim iki çizgiyi gördüm. oyüzden beklemek en iyisi.sizde öyle yapın güvenilir sonuç ala bilmek için.:lepi:
hayranım sana azizecim valla opuyorumnanaktan