Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım maalesef sonuç negatif.. sabah tekrarladım idrar testini.. negatifti... desteğin için teşekkürler. öptüm!!

canım belli olmaz, inş pozitif çıkar. arkadaşım kaç kere test yaptı negatif çıktı. adet oldu. sonra diişi ağrıyınca doktora gidiyo doktor kan testi yaptırıyor hamileymiş inş darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu gece benim için çok uzun olcak tatlım yaa. ümidim olmasada yinede çok merak ediyorum. pek yumurtlama günü takip edemedim olursada süpriz olur. hiçte belirtim yok sadece göğüslerim sızlıyo yüzümdede sivilceler çıktı. kısmet bakalım. :bbo:

hamileliğin erken belirtilerinin başında daha regli olmadan göğüslerin sızlaması karıncalanması geliyor yani hamiş olabilirsin...

nadir bir durum sanırım canım,benimde ilk defa başıma geldi.ama ara kanmada olabilirmiş belli değil yani.benim az bir kanamaydı,muayene esnasında arttı..şimdide yok ..

yani doğal bi durumsa üzülecek bişey değil demekki aklımızda bulunsun bizede olursa korkmayalım..

slm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....

29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...

anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s

mehtapcım test yapmışsın pozitif çıkmış ya hemen bi kan testi yaptırsaydın keşke.hayırlısı canım benim içime güzel şeyler doğuyor senle ilgili...bizi habersiz bırakma..

bu gece benim için çok uzun olcak tatlım yaa. ümidim olmasada yinede çok merak ediyorum. pek yumurtlama günü takip edemedim olursada süpriz olur. hiçte belirtim yok sadece göğüslerim sızlıyo yüzümdede sivilceler çıktı. kısmet bakalım. :bbo:

azizecim durum ne ..hadı hayırlsı bakalımm

ya birde bişey sracağım ben profil resmini nerden eklicem???:eek:

slm canım. başım ağırıyo neden bilmiyorum offf sıkıldım artık nolcaksa olsun artık. ekranın sağ üst köşesinde özel msj tıklıyosun oradan avatar resmi ne tıklıyosun. gözat tan kendi resmini seçip kaydediyorsun. bukadar bi dene bakayım olcakmı canımm.
azizecim durum ne ..hadı hayırlsı bakalımm

ya birde bişey sracağım ben profil resmini nerden eklicem???:eek:

evet azızecım belırsızlık cok kotu bısey ben klomen aldım
baslasammı baslamasaammı dıye dusunuyoruuum ılk cocugumada ben klomenle
hamıle kalmıstım

offf offf buayda olmadı sanırım ne ağrı ne sızlama hiçbişey yok...mafoldumben

evet azızecım belırsızlık cok kotu bısey ben klomen aldım
baslasammı baslamasaammı dıye dusunuyoruuum ılk cocugumada ben klomenle
hamıle kalmıstım

kaçıncı ayın bilmiyorum ama hemen klomene başlama bi kaç ay kendiliğinden olmasını bekle derim :icecream:

slm kızlar,özlemcim hoşgeldin canım nerelerdesin,nasıl geçiyor hamilelik?

ay kızlar inşallah vardır ama yoksada hazırlıklıyım yani kendimi yıpratmıcam ama olsun yaaa bebeişim gelsin artık....

kan tahlili yapsaydı en azından dr bir fikir olurdu....
eşim bak belki yoktur yne üzülme nolurkendini alıştırma diyip duruyo....

üstelik hergün 2 saatlük yol gidiyorum tıngır tımgır ...zaten araba tutuyor bide mide bulantısı baş ağrısı öldüm valla...hamileliklerimde böle mide bulantısı olmamıştı bakalım....
dua edinnnnn nolurr....

canım çok sevindim
sanki hamilesin bana öyle geliyor
ama yine de umutlanma boşver
hamileysen ekstra sevinç olsun
değilsen bi daha ki aya

X