- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
günaydın herkese bu ara bıraz yıgundum pek katılamadım sıze umarım ıyısınızdır malum ekım ayına gırmıs bulunuyoruz ınsallah sıra sıra hamıle haberı alırız her gun benımde 4 gunum var ınsallah bende hamıleyım dıye haber verrım.
sende varmı haberler canım ?
senın daha varmıs canım ya ama napcaz mecbur beklıycez ınsallah sende hamılesındır allah tum ısteyenlere hayırlısını versın
valla kendimi fazlada umutlandırmak istemiyorum belirtiler var :kedi: inş. diyorum canım Allah hepimize nasip etsin opuyorumnanaktan 12 gün sonra belli olcak artık :)))
benim de 12 gün sonra belli olacak benim de benim de delikafadulden delikafadulden
Günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız yeni hamişinizin durumu vahim.hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü düşüp kolumu kırdım 2 gündür hastanedeyimm..Canım çok yanıyooo bana dua edin...
beraber sayalım o zaman canım inş. hayırlısıyla oluropuyorumnanaktan
Günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız yeni hamişinizin durumu vahim.hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü düşüp kolumu kırdım 2 gündür hastanedeyimm..Canım çok yanıyooo bana dua edin...
evet evet inşallah... :1rolleyes:
bende de belirtiler var gibi ama psikolojiktir diyip susuyorum.. hayırlısıysa olur zaten :ecrin_bebek:
işallah hamişsinizdir.
geçmiş olsun canımm mafoldumben
canım çok geçmiş olsun nazar değmiştir
ben çok inanırım nazara
bol bol dua et Allah daha beterinden korusun[/Q
Bende inanıyorum nazara bitanem.Hamiş olunca flim sakıncalı ilaçta kullanamıyorum çok zorlanıyorum..