Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın herkese bu ara bıraz yıgundum pek katılamadım sıze umarım ıyısınızdır malum ekım ayına gırmıs bulunuyoruz ınsallah sıra sıra hamıle haberı alırız her gun benımde 4 gunum var ınsallah bende hamıleyım dıye haber verrım.

günaydınn inş. güzel haberini duyarızopuyorumnanaktan

senın daha varmıs canım ya ama napcaz mecbur beklıycez ınsallah sende hamılesındır allah tum ısteyenlere hayırlısını versın

günaydın kızlar bende bu ara yumurtlama dönemimdeyim inşallah bu ay hepimiz bebiş haberi veririz .:)

gunaydın kıslaaaarrrr nasılsınız . hadı bakalım bugun 1 ekım hepımıze hayırlı ugurlu bol bereketlı bır ay olsun.ılk hamısımız kım olcak bakalım valla cok merak ettım.hamıs lıstemız dolsun tassın ınsallah.opuyorumnanaktan

günaydın inşallah diyelim bereketli bir ay olur:)))opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız yeni hamişinizin durumu vahim.hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü düşüp kolumu kırdım 2 gündür hastanedeyimm..Canım çok yanıyooo bana dua edin...

valla kendimi fazlada umutlandırmak istemiyorum belirtiler var :kedi: inş. diyorum canım Allah hepimize nasip etsin opuyorumnanaktan 12 gün sonra belli olcak artık :)))

benim de 12 gün sonra belli olacak benim de benim de delikafadulden delikafadulden

geçmiş olsun canımm mafoldumben

canım çok geçmiş olsun nazar değmiştir
ben çok inanırım nazara
bol bol dua et Allah daha beterinden korusun

evet evet inşallah... :1rolleyes:

bende de belirtiler var gibi ama psikolojiktir diyip susuyorum.. hayırlısıysa olur zaten :ecrin_bebek:

bende aynı senin durumdayım bütün belirtiler var amma fazlada ümitlenmek istemiyorum:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…