Merhaba kızlar, beni de yazar mısınız listenize? Daha iki aydır deniyoruz biz. Hatta bu ay ben annemlerin yanına gittiğim için yumurtlama günlerimde daha bir ay denedik diyebilirim.
Salı günü regl olmam lazımdı, dün oldum. Bu ay beklemesem de birgün gecikince heveslenmiştim, "Acaba mı?" diye.
Ben de artık o duyguyu tatmak istiyorum, ekim ayı uğurlu gelir umarım.
işallah hamişsinizdir.
inş. hamile kalırsın canım:Saruboceq:
Herkeze gunaydin
bugun benim transferimin 10.gunu acaba test yapsammi?
meraktan olecegim
Merhaba kızlar, beni de yazar mısınız listenize? Daha iki aydır deniyoruz biz. Hatta bu ay ben annemlerin yanına gittiğim için yumurtlama günlerimde daha bir ay denedik diyebilirim.
Salı günü regl olmam lazımdı, dün oldum. Bu ay beklemesem de birgün gecikince heveslenmiştim, "Acaba mı?" diye.
Ben de artık o duyguyu tatmak istiyorum, ekim ayı uğurlu gelir umarım.
İnşallah, daha yolun başındayım ama çok vaktim yok. 33'üme bastım ben artık. Önkontrole gittik eşimle, bir sorun yok şimdilik. Bir engel olmadığını söylediler. Ama ben çok isteyip stresten kendi kendime engel olacağım diye korkuyorum.
umarım canım, Ekim ayı hepimize uğurlu gelir umarım..
bu ay benim de doğum günüm var, doğum günü hediyesi olarak gelse bebişim bana :CüvCüv:
:hooray:
ben yurtdisinda yasiyorum,egerki bu ayki transferim tutmazsa,...istanbulda tedavime devam etmek istiyorum
lutfen tavsiye edebilceginiz kaliteli bi merkez varmi? yardimci olursaniz sevinirim
tesk.ederim
çifte mutluluk yani inş. canımm:kedi:
umarım canım, Ekim ayı hepimize uğurlu gelir umarım..
bu ay benim de doğum günüm var, doğum günü hediyesi olarak gelse bebişim bana :CüvCüv:
:hooray:
Yasemin ve özge teşekkür ederim. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini. Peki sizin bana önerileriniz var mı? Stresi atmak ve belki biraz daha şansımızı artırmak için ya da genel anlamda yapabileceğim birşeyler var mı?
Yasemin ve özge teşekkür ederim. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini. Peki sizin bana önerileriniz var mı? Stresi atmak ve belki biraz daha şansımızı artırmak için ya da genel anlamda yapabileceğim birşeyler var mı?
benimde 10 ekim doğum günüm inşallah bebişlerimiz gelirde en büyük hediye olur bize
benimde 10 ekim doğum günüm inşallah bebişlerimiz gelirde en büyük hediye olur bize