Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde 15 ekim,yani bu sıraazla lar yumurtlam dönemim:))) fakat bir ara kanamam oldu ilaç başladık yani bilmiyorum ama umarım olur bu ay :))))

evt cnm görmüştüm doğru doktora gitmiştin sorun yok demişti umarım bu ay olur hayatım fazla bekletmesin bebişler bizi artık..

umarım canım bir hevesle test yaptım ama canım sıkıldı
adetlerim düşük yapmadan önce gayet düzenliydi 28 günde bir
hesaplayıcıdan adet tarihimi bulmuştum biraz daha bekleyip yine test mi yapsam kan testi mi yaptırsam

bence kan testi yaptır cnm kesin çözüm idrar testiyle vakit kaybetmektense 1-2 gün bekleyip kan testi en iisi gibi bence.çokta uzaman değilim ama ben olsam öle yapardım

evt cnm görmüştüm doğru doktora gitmiştin sorun yok demişti umarım bu ay olur hayatım fazla bekletmesin bebişler bizi artık..

umarım canımm,bu ay yakaladım diyordum tam yumurtayı ama bakalım..artık olmassa çatlatma iğnesi falan dedi doktor of of zorlu bir mücadele yanii.napalım hayırlısı geç olsunda güç olmasın...

canım inşallah hamileyimdir ve isteyen herkes hamile olur
kan testi şüpheli ilişkiden sonra en erken ne zaman sonuç verir

umarım canımm,bu ay yakaladım diyordum tam yumurtayı ama bakalım..artık olmassa çatlatma iğnesi falan dedi doktor of of zorlu bir mücadele yanii.napalım hayırlısı geç olsunda güç olmasın...

aynen cnm bende buay olmassa sanırım tedaviye başlıycam Allahım arattırmasın çok zor çünkü.

o zaman canım gelecek hafta başını beklemem gerekecek bilgi için teşekkürlerrr

kızlar merhaba a.s.malum gıtgıt gıdaaaak dediğim zamanlarım delikafadulden çok takılamadım nasılsınız? ooooo ekim 1 i de gösteriyo tarih bereketli olsun inşallah:Saruboceq: bol bol hamiş haberlerini duyalım beraber yaşayalım bu büyük mutluluğu hihoyyyt

evt canım umarım buay bütün liste hamiş olsun bi mucize olsunzemuszemus

amin kızlar inşallah...azizenin eylül listesi çok uğurlu gelmişti birsürü hamiş oldu,inşallah bu listedede olur:))

kızlar ben bu sabah gördüğüm rüyayla çok mutlu uyandım rüyamda bebek emziriyordum :ecrin_bebek: çok tuah hissederek kalktım sanki devamını uyusam bidaha görecek gibi zorluyorum kendimi sonra kendi kendime güldüm ayyy ilk aydan galiba kafayı yedimdelikafadulden

kızlar benide eklermisiniz listeye 6 ekim adet günüm.geçen ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü bulmuştum çalıştık ama pek umutlu değilim ama yinede merakla beklıyorum.

dün akşam yanınıza gelemedim.şimdi okudum yazıları. slm canım valla benim yarın adet günüm belirtiler göğüslerim çok sızlıyo sadece bu bide adet olmadan önceki gibi yüzümde sivilceler çıktı :sinifsinif: yarın adet olabilirimde hiç ümidim yok yani anlıcan heyecanımda kalmadı.benneyaptımki

eklerim canım. hoşgeldin a.s. hayırlı olsun.
kızlar benide eklermisiniz listeye 6 ekim adet günüm.geçen ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü bulmuştum çalıştık ama pek umutlu değilim ama yinede merakla beklıyorum.

günaydın acizecim ben varım sabah kuşu olarakopuyorumnanaktan nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…