benimde 15 ekim,yani bu sıraazla lar yumurtlam dönemim:))) fakat bir ara kanamam oldu ilaç başladık yani bilmiyorum ama umarım olur bu ay :))))
bence kan testi yaptır cnm kesin çözüm idrar testiyle vakit kaybetmektense 1-2 gün bekleyip kan testi en iisi gibi bence.çokta uzaman değilim ama ben olsam öle yapardımumarım canım bir hevesle test yaptım ama canım sıkıldı
adetlerim düşük yapmadan önce gayet düzenliydi 28 günde bir
hesaplayıcıdan adet tarihimi bulmuştum biraz daha bekleyip yine test mi yapsam kan testi mi yaptırsam
evt cnm görmüştüm doğru doktora gitmiştin sorun yok demişti umarım bu ay olur hayatım fazla bekletmesin bebişler bizi artık..
canım burda okuduğum kadarıyla 9-12 gün yazıyordu ama.canım inşallah hamileyimdir ve isteyen herkes hamile olur
kan testi şüpheli ilişkiden sonra en erken ne zaman sonuç verir
umarım canımm,bu ay yakaladım diyordum tam yumurtayı ama bakalım..artık olmassa çatlatma iğnesi falan dedi doktor of of zorlu bir mücadele yanii.napalım hayırlısı geç olsunda güç olmasın...
aynen cnm bende buay olmassa sanırım tedaviye başlıycam Allahım arattırmasın çok zor çünkü.
ya benimde 5 günüm var ama bacaklarım ağrıo ve kasıklarımda belirti olabilirmi acaba bilen varmı:sinifsinif:
azizecim ne yaptın yokmu belirti ilk haberi senden alırız inşllh:sm_cool:
ayyy heyecan varmı yaaa:Saruboceq:
vallahi ben bile daha şimdiden stres yapmaya başladımm
herhalde günüme kadar bekleyemiycem normalde hiç yapmadığım bişeydir ama
bu ay doktora tedaviye gidicez yaa hani diyorum belki allah bize o sıkıntıyı yaşatmaz inşllhh hiçbirimize
rabbim bize bir hediye gönderir inşllh:CüvCüv::Saruboceq:
inşlhhhhhhhhhhhhhhhh bu ayki liste dolar taşar:lepi:
kızlar benide eklermisiniz listeye 6 ekim adet günüm.geçen ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü bulmuştum çalıştık ama pek umutlu değilim ama yinede merakla beklıyorum.
amin kızlar inşallah...azizenin eylül listesi çok uğurlu gelmişti birsürü hamiş oldu,inşallah bu listedede olur:))