Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Herkeze gunaydin
bugun benim transferimin 10.gunu acaba test yapsammi?
meraktan olecegim

Merhaba kızlar, beni de yazar mısınız listenize? Daha iki aydır deniyoruz biz. Hatta bu ay ben annemlerin yanına gittiğim için yumurtlama günlerimde daha bir ay denedik diyebilirim.
Salı günü regl olmam lazımdı, dün oldum. Bu ay beklemesem de birgün gecikince heveslenmiştim, "Acaba mı?" diye.
Ben de artık o duyguyu tatmak istiyorum, ekim ayı uğurlu gelir umarım.

Merhaba kızlar, beni de yazar mısınız listenize? Daha iki aydır deniyoruz biz. Hatta bu ay ben annemlerin yanına gittiğim için yumurtlama günlerimde daha bir ay denedik diyebilirim.
Salı günü regl olmam lazımdı, dün oldum. Bu ay beklemesem de birgün gecikince heveslenmiştim, "Acaba mı?" diye.

inş. hamile kalırsın canım:Saruboceq:

inş. hamile kalırsın canım:Saruboceq:

İnşallah, daha yolun başındayım ama çok vaktim yok. 33'üme bastım ben artık. Önkontrole gittik eşimle, bir sorun yok şimdilik. Bir engel olmadığını söylediler. Ama ben çok isteyip stresten kendi kendime engel olacağım diye korkuyorum.

ben yurtdisinda yasiyorum,egerki bu ayki transferim tutmazsa,...istanbulda tedavime devam etmek istiyorum
lutfen tavsiye edebilceginiz kaliteli bi merkez varmi? yardimci olursaniz sevinirim
tesk.ederim

umarım canım, Ekim ayı hepimize uğurlu gelir umarım..
bu ay benim de doğum günüm var, doğum günü hediyesi olarak gelse bebişim bana :CüvCüv:

:hooray:

İnşallah, daha yolun başındayım ama çok vaktim yok. 33'üme bastım ben artık. Önkontrole gittik eşimle, bir sorun yok şimdilik. Bir engel olmadığını söylediler. Ama ben çok isteyip stresten kendi kendime engel olacağım diye korkuyorum.

çokta stres yapma canım 33 o kadarda kötü bir yaş değil canım Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.opuyorumnanaktan

ben yurtdisinda yasiyorum,egerki bu ayki transferim tutmazsa,...istanbulda tedavime devam etmek istiyorum
lutfen tavsiye edebilceginiz kaliteli bi merkez varmi? yardimci olursaniz sevinirim
tesk.ederim

benim bildiğim gazi osmanpaşada şafak hastanesi var ordaki bir doktorun bu konbularda çok iyi olduğunu duydum.

Yasemin ve özge teşekkür ederim. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini. Peki sizin bana önerileriniz var mı? Stresi atmak ve belki biraz daha şansımızı artırmak için ya da genel anlamda yapabileceğim birşeyler var mı?

umarım canım, Ekim ayı hepimize uğurlu gelir umarım..
bu ay benim de doğum günüm var, doğum günü hediyesi olarak gelse bebişim bana :CüvCüv:

:hooray:

benimde 10 ekim doğum günüm inşallah bebişlerimiz gelirde en büyük hediye olur bize

Yasemin ve özge teşekkür ederim. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini. Peki sizin bana önerileriniz var mı? Stresi atmak ve belki biraz daha şansımızı artırmak için ya da genel anlamda yapabileceğim birşeyler var mı?

kafanı dağıtmaya çalış mümkün olduğunca düşünmemeye biraz zor amamafoldumben oyalanırsan sürekli geriside Allahıma kalmış

valla biz bu ay adetimin 10. gününden beri gün aşırı çalışıyoz :eek:

tutar inşallah bu kadar çalışmanın üstüne kafamçokkarıştı

valla canım ben de ister istemez stress yapıyorum yani insan düşünmeden edemiyor. düşünmeyeyim diyorum, yok yaa olmaz bu ay diyorum ümitlenmemeye çalışıyorum ama yarım saat sonra kendimi yine düşünürken buluyorum.. :uhm:

hayırlısı olsun senin için de.. bi de tabi hayırlısıysa olsun demek lazım..

yani sana da stressini azaltacak bişi diyemiyom o yüzden, çünkü ben kendim atamadım onu delikafadulden delikafadulden

X