Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kıslar ben de istiyorum..ancak kasım ayında düşünüyorum çalışmaya :) ..yazayım barii 21 ekim de gelecek adetim ..şaşmazsa yine...

sanırım dayanamayıp yarın test yaptıracağım kanda cıkar değılmı sızce....

kanda kesin sonuç çıkıyor bence yaptır beyin olarak acayip rahatlarsın.ben 1 gün geçince yaptırdım sonuç negatif çıkınca gerçekten hafiflemiş hissettim yani beyin olarak..üzüldüm tabi ama kafamda soru işaretleri bitti en azından..sonra bana bir hamaratlık geldi iki günde 1 ayın acısını çıkardım...

bende yedim kırmızı kartı arkadaslar 1 ekimi bekliyodum erkenden geldi ben bir aydaha nasıl sabredecem:KK43:

kızlar size bişey anlatacam aklınızda bulunsun...reglinizin azlığını çokluğu herzamankinden farklıysa hamile olabiliyosunuz bizzat kendim yaşadım regli oldum sandım baktımki 3 gün boyunca az az kahve lekeler geliyor hemen bi test aldım ve pozitif çıkmıştı hala inanamamıştım ben regliyim nasıl hamile olabilirimki demiştim akşam kan testi yaptırdık pozitif çıkmıştı..ama o lekeler meğerse düşük tehditi oluşturuyormuş daha sonraki 2 gün içindede düştü zaten...yani dikkatli olmak gerekir...

valla bende bu ay tutmazsa çatlatma düşünüyorum...psikolojim bozuldu iyice valla hamile kalamamak sıkıntı hamile oluncva kaybetmek büyük sıkıntı bittim valla..yaşda 30 yaklaştı ...artık kucağımda bebeğim olsun istiyorum...yaşayan bir evladın annesi olmak istiyorummmmm..allahım duy sesimi...

mehtapcım biitme falan yok bunları aklından sil güçlü ol evet ben anne olacağım allahın izniyle de.böyle dersen pozitif elektiriği çekersin hep iyiyi düşün.birdaha kötü şeyler yaşamıcam de..bak gör herşey güzel olcak canım..

Ya kızlar size bişey sorucam. Ben çok fazla anlayamıyorum yumurtlama günlerimi belirti olarak. Belki biraz akıntıdan o kadar. 28 günde bir adet oluyorum genellikle, sadece geçtiğimiz ay 3 gün erken oldu. Düzenli normalde. adetini 28 günde bir yaşayan arkadaşlar,hangi günler çalışmalara başlıyosunuz. Hergün mü gün aşırı mı? Gün aşırı sprem kalitesi açısından önemliymiş sanırım .Ama önemli günlerde her gün denemek daha mı iyi bilemiyorum açıkçası . Çok özel bir soru olmamıştır umarım. Samimiyetinize inanarak soruyoruma.s.

Haliyle bu satte kimsecikler kalmamış.Ben de yatayım. Ama yazın lütfen bişeyler yarın bakarım.

canım 28 günde bir adet oluyorsan, adetinin ilk gününü 1. gün sayıp, 10, 12, 14 ve 16. günlerde ilişki olursa olasılığı arttırmış olursun.. hatta 18 de çalışma yapın hiç belli olmaz. :eek:
spermlerin kaliteli olması için 2 günde 1 ilişki öneriliyor evet, bu şekilde spermler daha sağlıklı oluyor ve yine hamile kalma olasılığı artıyor.
zaten spermler kadınların içinde 48 saat kadar yaşayabildikleri için, 2 günde bir yapılan çalışmalarda zaten tutturma şansını arttırmış oluyorsun :CüvCüv:

umarım yardımcı olabilmişimdir.. a.s.

günaydın kızlar akşam malum çalışmalardan dolayı giremedim :jeyyar:bi baktım 10 sayfa ilerlemişsiniz oku oku yeni bitirebildim bi kaç arkadaş kırmızıları görmüş inş öbür ay olur.ekime girmemizede bir gün kaldı artık pıtır pıtır dökülecek hamişlerimiz çok heyecanlıyım azizecim ilk senden haber bekliyoruzŞeniz

X