Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaaa kızlar bısey sorucam yaaa ben bu goguslerımı napıyım yaaa yumurtlama gunumden berı felaket agrıyolar gece yatamıyorum sabah agrıdan kalkıyorum yol gosterın bana yaa

canım senin adertin geçti dimi yanılmıyorum. kahverengi lekeden bahsetmiştin yanılmıyorsam test yaptın mı :uhm:

canım senin adertin geçti dimi yanılmıyorum. kahverengi lekeden bahsetmiştin yanılmıyorsam test yaptın mı :uhm:

evet canım yanılmıyosum 16 sında lekelnmem oldu 17 hasta olmam lazım ama hala olmadım ve bu goguslerım benı oldurucekkkk(17 yaptım test negatıf)

evet canım yanılmıyosum 16 sında lekelnmem oldu 17 hasta olmam lazım ama hala olmadım ve bu goguslerım benı oldurucekkkk(17 yaptım test negatıf)

hamile olma ihtimalin benceee çok yüksek ya bi daha idrar tahlili yap ya da kan testi. öleee bekle bekle diyenlere de heç bakma bi halt olmuyo beklerken sırnaşık şey -kendimden biliyorum- madem bu kadar belirtin var ve en önemlisi kahverengi leken var bence hemen yap. kahverengi leke yerleşme kanaması da olabilir düşük belirtisi de - allah korusun tabi- testte bi şey çıkmazsa bi daha yaptırırsın. çocuk istiyoruz test yapmak en büyük hakkımız kimse bu hakkı elimizden alamaz :enbuyukkk: :lepi: :lepi: :lepi:

hamile olma ihtimalin benceee çok yüksek ya bi daha idrar tahlili yap ya da kan testi. öleee bekle bekle diyenlere de heç bakma bi halt olmuyo beklerken sırnaşık şey -kendimden biliyorum- madem bu kadar belirtin var ve en önemlisi kahverengi leken var bence hemen yap. kahverengi leke yerleşme kanaması da olabilir düşük belirtisi de - allah korusun tabi- testte bi şey çıkmazsa bi daha yaptırırsın. çocuk istiyoruz test yapmak en büyük hakkımız kimse bu hakkı elimizden alamaz :enbuyukkk: :lepi: :lepi: :lepi:

bak canım sna belırtılerımı sayıyım
1.goguslerımde agrı
2: goguslerımde kasıntı
3.bel agrısı
4.mıdemde hazımsızlık
5.vucut ısımda artıs(esım gunde bı defa cok sıcaksın dıyo)
6.adetten bıgun once lekelenme
7.vajınal akınyıda cogalma (adetten 3 4 gun once basladı)
(adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrımıyo kı benım normalde kasık agrım 3 gun once baslardı bu ay hıc olmadı) sızce ne yapıyım

soyleyın bana sımdı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
Bence engüzeli kan testi yaptırman..bu durumda idrar testi ile vakit kaybetme yine bence..

bak canım sna belırtılerımı sayıyım
1.goguslerımde agrı
2: goguslerımde kasıntı
3.bel agrısı
4.mıdemde hazımsızlık
5.vucut ısımda artıs(esım gunde bı defa cok sıcaksın dıyo)
6.adetten bıgun once lekelenme
(adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrımıyo kı benım normalde kasık agrım 3 gun once baslardı bu ay hıc olmadı) sızce ne yapıyım

soyleyın bana sımdı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

git kan testi yap :eek:klava: ya gerdin ha beni hamilesin işte - ya da fena pikopata bağlamışın kendini o zamanda şiddetle psikaytra gitmeni tavsiye ederim sırnaşık şey-

yok canım yaa ole pısıkologluk bı dudum yok 2 gun takıyorum sonra unutuyorum gerermıyım ben senıı hıc kızz

arkadaşlar selam beni de aranıza alın lütfen adet tarihim 15 Ekim inş olmam kaydirigubbakcemile3 benimde bu ay 11. ay ama ara verdim bikaç ay.. geçen ay kaldığım yerden çalışmalara başladım :kedi: ben doktora gittim muayene oldum bişeyin yok gayet sağlıklısın dedi. kan testi falan da yapmadı herşey normal dedi. bu ay bal+tarçın+çörek otu karışımını yaptım yiyiyorum bakalım nolucak. hepiniz bebişlerinize bu ay kavuşursunuz innşşş :Saruboceq:

arkadaşlar selam beni de aranıza alın lütfen adet tarihim 15 Ekim inş olmam kaydirigubbakcemile3 benimde bu ay 11. ay ama ara verdim bikaç ay.. geçen ay kaldığım yerden çalışmalara başladım :kedi: ben doktora gittim muayene oldum bişeyin yok gayet sağlıklısın dedi. kan testi falan da yapmadı herşey normal dedi. bu ay bal+tarçın+çörek otu karışımını yaptım yiyiyorum bakalım nolucak. hepiniz bebişlerinize bu ay kavuşursunuz innşşş :Saruboceq:

canımm hoş geldin hepimize yetecek yer var burda buyrunnnnnnnnn . umarım bu ay senin ayın olur ve o çift çizgiyi görürsün.

aramıza hoşgeldin canım...seninde güzel haberlerini bekliyoruz...listeye ekledim canım.

X