kızlar bugün adet günüm...
ama canım zaten bıldıgım kadarıyla her ay gunu gunune olmaz.2 3 gun daha bekle bence sonra yenıden test yaparsın.ıns hamıssındır.mıden falanda bulanıyormus.eger hepımızın her ay yasadıgı gıbı psıkolojık degılse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün adet günüm...
evet canım ılk bebegım olacak ıns.28 yasındayım.senın 2. galıba yanlıs hatırlamıyorsam eger oglum okuldan gelecek demıstın.senın yas kac.bılıyorsunkı yasta cok onemlı bu ıste.bende onun ıcın acele edıyorum.ne bılıyım ınsan buyumesını falanda dusunuyor.
ama canım zaten bıldıgım kadarıyla her ay gunu gunune olmaz.2 3 gun daha bekle bence sonra yenıden test yaparsın.ıns hamıssındır.mıden falanda bulanıyormus.eger hepımızın her ay yasadıgı gıbı psıkolojık degılse.
evet canım bir oğulum var 8 yaşında...bu ikinci olcak allah kısmet ederse. bende 30 yaşındayım canım. iyiki genç anne olmuşum oğulumu 22 yaşında doğurdum şimdi nasıl olcak merak ediyorum...
pardon canım kacıncı beben senın.hamılelıklerımde kelımesıne takıldımda
1-doktor kararıyla kürtajla sonlandırılma
2-düşük
3-6aylık erken doğum(12 saat yaşdı)
allahım daha fazla acı yaşatmasın....kimsenin kucağını da boş bırakmasın..o hastanelerden eli boş çıkmak kadar zoru yok...karşında doğum yapıp bebeğini emziren duruyor sen doğum sancısı çekiyosun ve sonunda bebeğini ölüme doğurduğunu biliyosun....
psikolojim bozuldu iyice...psikolojik belirti yaşayacak hal kalmadı bende anlıcan..
azizecim ya canım bana bir fikir versen27 eylül adet tarihim adet belirtim yok akşam test yaptım negatif geç döllenmeyse idrar testinde ne zaman belli olur kızlar bilginiz varsa paylaşın lütfen
1-doktor kararıyla kürtajla sonlandırılma
2-düşük
3-6aylık erken doğum(12 saat yaşdı)
allahım daha fazla acı yaşatmasın....kimsenin kucağını da boş bırakmasın..o hastanelerden eli boş çıkmak kadar zoru yok...karşında doğum yapıp bebeğini emziren duruyor sen doğum sancısı çekiyosun ve sonunda bebeğini ölüme doğurduğunu biliyosun....
psikolojim bozuldu iyice...psikolojik belirti yaşayacak hal kalmadı bende anlıcan..
canım daha erken belirti için. daha bugün adet gecikmesinin 2.günün. geç döllenmede olabilir belirtiler daha geç gösterir kendini. idrardada gebelik geç belirir olabilir canım. bekle bakalım sabret. bende oğuluma hamileliğimde adetinm geçtikten 3 gün sonra test yaptım tek çizgi çıktı sonra 2 gün daha bekledim tekrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve hamileydim geç döllenme olmuş dr. söylemişti. senin de böyle olabilir canım.
azizecim ya canım bana bir fikir versen27 eylül adet tarihim adet belirtim yok akşam test yaptım negatif geç döllenmeyse idrar testinde ne zaman belli olur kızlar bilginiz varsa paylaşın lütfen
kızlar yorum bekliyorumbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
kızlar yorum bekliyorumbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
normalde adetten 1 gün önce bile çıkıyor israrda
bence kan testi yaptır canım
merakta kalma a.s.
iyi geceler kızlar... benim adetim 3-4 ekim gibi gelecek birkacgündür rahimde bir ağrı var ara ara... sanki adet olacakmışım gibi...birde uykum gelıyor hemen hemen..hiç boyle olmazdım..sizce bu belırtımıdır...bu yasmın dogum kont. ilacını bırakalı 5.ayım olacak artık kalmışmıyımdır sızce..
hanı ilaç bırakıncada bır donem koruyormuşya............
psikolojik değildir çünkü diğer hamileliklerimde 3. ayımda nadiren bulanırdı midem....