Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar benim malum yumurtlama günleri size pek katılamıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kanaması olan arkadaşım bence de korkacak bişey yok ancak doktora gitmekte fayda var. benim leke gibi değil baya fazlaca geliyordu. kist var sandım doktora gittim ama yumurtladığın için oluyor dedi doktor. kadınların çoğunda olur korkulacak bişey yok dedi. hatta kanaman olan günler çalışmaları sıklaştırın dedi kaydirigubbakcemile3 sende çalışmaları hızlandır bence :kedi: :kedi: adet olursan ( ki inş olmazsın :Saruboceq: ) ozaman doktora gidersin.

diğer arkadaşlar sizler nasılsınız? azize senin yarın dı dimi canım?

inşallah defhne cim ya,bakalım yarın gidicem doktora.benim dün oldu kanamam ama hafif.bugünde akıntıyla karışık hafif bakalım ne diyecek doktor.inşallah kötü birşey yoktur.yarın veririm artık haberleri,sağolun kızlar:))

canım listeye kendini ekleyemezsin ben ekliyorum herkezi...adet tarihini vemen yeyer bide rica etmen. listeyi alıntı yapmışsın alta benide eklermisiniz demen yeterdi. herkez öyle yapıyor.
kızlarrrrr merhaba bu lısteye nasıl eklenıyorsa lutfen benıde ekleyın yoksa cıldırıcam sankı ne varsa ıllakı gırecem o lısteye.reglım 6 ekım

slm kızlar...benim bugün adet günüm....dün gece peçeteye açık pembe renki akıntı geldi...bugünde kahverengi akıntı geldi sonra kupkuruyum....karnım ağrıyor...
şimdi yeni günü hesaplarken pembe akıntıyı mı?? kahverengi akıntıyı mı???yoksa kanamanın tam gelmesini mi bekleyeyim??uffffffff

slm defhnecim 2 ekim adet günüm az kaldı canım çok heyecanlıyım valla kafamçokkarıştı

benimde 5 ekim ama belirti hiç yok.yoruldum belirti aramaktan artık:sinifsinif:

sevgılı azızecıgım ordakı lutfen kelımesını atladın sanırım orda bır emır var gıbısınden yazmıssında onun ıcın soyluyorum bunu yanlıs anlasılmak ıstemem cunku.regl gunum 6 ekım dıye yazmıstım.nasıl eklendıgını bılmıyordum.sen eklersen sevınırım canım.

slm kızlar...benim bugün adet günüm....dün gece peçeteye açık pembe renki akıntı geldi...bugünde kahverengi akıntı geldi sonra kupkuruyum....karnım ağrıyor...
şimdi yeni günü hesaplarken pembe akıntıyı mı?? kahverengi akıntıyı mı???yoksa kanamanın tam gelmesini mi bekleyeyim??uffffffff

kızlar bişey yazın yaaa....

tamam canım tabi eklerim...hoşgeldinnn hayırlı olsun ekim ayın.
sevgılı azızecıgım ordakı lutfen kelımesını atladın sanırım orda bır emır var gıbısınden yazmıssında onun ıcın soyluyorum bunu yanlıs anlasılmak ıstemem cunku.regl gunum 6 ekım dıye yazmıstım.nasıl eklendıgını bılmıyordum.sen eklersen sevınırım canım.

midemmm çoook bulanıyoooo...nie böle oluyor sizce ..
yaa delircem...

ilk bebeğinmi canım?yaş kaç?

evet canım ılk bebegım olacak ıns.28 yasındayım.senın 2. galıba yanlıs hatırlamıyorsam eger oglum okuldan gelecek demıstın.senın yas kac.bılıyorsunkı yasta cok onemlı bu ıste.bende onun ıcın acele edıyorum.ne bılıyım ınsan buyumesını falanda dusunuyor.

Son düzenleme:
X