Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy bayağı az kalmış adetine canım
inşallah bebişin belirtileridir bunlar:Saruboceq:[/QUOTE]

canım yaa inşallh oyledır çunki eşim bu ayda kalmazsan seneye yaza erteleyelım dıyor maddı anlamda biraz birikim için
bende istemiyorum oğlum 5 yaşında ve artık yas farkı olsun istemiyorum hayırlısı artık...

damlacım dün peçeteye çok az pembe leke geldi..bugün koyu akıntı geldi kan değil ama..şimdi bişey yok...
midem bulanıyooo...ne oluyor diye telaşlandım valla...sence nie böle oldu??
ah damlacm adette gelse bir an önce de çalışmaya başlasak...böyle zor oluyo..yeni günüde hesaplayamayacağım...

damlacım dün peçeteye çok az pembe leke geldi..bugün koyu akıntı geldi kan değil ama..şimdi bişey yok...
midem bulanıyooo...ne oluyor diye telaşlandım valla...sence nie böle oldu??
ah damlacm adette gelse bir an önce de çalışmaya başlasak...böyle zor oluyo..yeni günüde hesaplayamayacağım...

mide bulantısı iki gündür bende de vardı
benim adet geldi
inşallah sende gelmez de bebiş vardır göbüşünde
test yaptın mı

damlacım yapmadım test..daha önce yaptım test negatif çıkınca yok nasılsa diye yapmadım bir daha...

canım olsun üzülme. bugünmü adet oldun canımm.

yok zaten bekliyordum çok üzülmedim
bugün oldum

damlacım yapmadım test..daha önce yaptım test negatif çıkınca yok nasılsa diye yapmadım bir daha...

hımımm anladım canım da
peki niye adet olmadın o zaman senin daha erkendi adetin ben mi yanlış hatırlıyorum

bişi diicem, benim kuzen de aynen böyle adet günü geldi ve 3 gün adet oldu.
bir sonraki ay gecikince test yaptırdı ve 1,5-2 aylık fln hamile çıktı. yani önceki adetinde de hamileymiş zaten..
sanırım adet olunsa bile her zaman ümidi kesmemek gerekiyor...
hem de önceki adeti hapı bıraktıktan 1 ay sonrasıydı.. yani hapı bırakır bırakmaz hamile kaldı. şimdi 5 yaşında oğlu var :KK70:

bişi diicem, benim kuzen de aynen böyle adet günü geldi ve 3 gün adet oldu.
bir sonraki ay gecikince test yaptırdı ve 1,5-2 aylık fln hamile çıktı. yani önceki adetinde de hamileymiş zaten..
sanırım adet olunsa bile her zaman ümidi kesmemek gerekiyor...
hem de önceki adeti hapı bıraktıktan 1 ay sonrasıydı.. yani hapı bırakır bırakmaz hamile kaldı. şimdi 5 yaşında oğlu var :KK70:

evet mehtap sende de böyle olabilir mifisfisfis
sonuçta tam da adet olmamışsın
ben tamamen adet oldum mafoldumben

Valla kızlar ben 9 gun gecıktım test yaptım sılık cızgı cıktıı aksam bırden hafıf kanama basladı ve cogaldı adet oldum anlamadım gıttı adetım bıttı gene test yaptım negatıfffffffff artık ekım beklıyoruz canlarım cok calısıyorum cokkkkkkkkkkkk :) ınsallah tutarrrr

KOCACIM CNM BENIM ARTIK BEN NE ZAMAN ONA BAKSAM IMDAT IMDAT DIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BAGIRIO EVDE OLSADA BIR BEBEGIM ODA KURTULSA :emir_bebek:

damlacım bugün adet günüm..ama bakalım beklemedeyim...
özgecaycım evet öyle olanlar var....bende duymuştum..hatta arkadaşım dr gidiyor dr oğlun olacak diyor..4 aylık hamileymiş her ay düzenli adet olunca anlamamış...

X