Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar...
bulutcum inşallah hamilesindir bugün gelmeyen kırmızılar 9 ay gelmez inşallah...

slm..
mehtapcım sen hamilesin herhalde..listede yoksunnopuyorumnanaktan

ahhhhhhhh yok be gülüm nerdeee...
benim günüm 29u yani 2 gün var...adet tarihinden 4 gün önce test yaptım negatif çıktı
hamile olunca alıyorum genelde ama o belirtiler yok şimdi malisef....
kırmızılar gelemden ekime transfer ettim kendimi....

selam kızlarrrr benide alırmısınız listenize??26 eylülde adet oldum(dün yaniii) inşallahhh bu son adetim olur.ekimde hamile kalmış olurum.bu arada yarın tüp bebek tedavim başlıyor.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr

ekimde inşllh..allah hayırlısını nasip etsin hepimize en yakın zamanda
belli olmaz bakarsın tutmuştur bebişin seni..süprizzzzz

tabi alırım canım benim listemde herkeze yer var.hoşgeldin canım.a.s.
selam kızlarrrr benide alırmısınız listenize??26 eylülde adet oldum(dün yaniii) inşallahhh bu son adetim olur.ekimde hamile kalmış olurum.bu arada yarın tüp bebek tedavim başlıyor.dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrrrr

mhtp umarım canım bize kırmızı hiç yakışmıyooooooooooooo

evet canım yakışmıyor ama napalım gelip yapışıyor...

test negatif çıkınca üzülmedim kırmızıyı bekliyorum stressiz ama bugün tv de bir oyuncu rahim kanseri sonucu rahmini aldırmış.çocuk sahibi olamayacakmış ve şöyle dedi
'' adil değil..doğurup sokağa atanlar,kürtajla aldıranlar vs.... var..onlar hamile kalıp çocuk sahibi oluyorda neden ben''
bunu duyunca başladım ağlamaya...benim ve benim gibi isteyenlerin kucağını boş bırakma yarabbim dedim...eşim biz mutluyuz ya önemli olan bu boşver dedi ...ama kalbim anlıyor mu hiç...

slm lapsor hg aramıza..
kaç senedir bekliyosun.
inşllh tedavin başarıyla sonuçlanır canım
dualarda buluşmak üzere

X