- 13 Aralık 2007
- 1.707
- 2
hoşbuldum canım inşallah kalabilirim,benim 3,5 yaşında bir kızım var kızıma kardeş istiyoruz,inşallah hem bizi hem kızımızı sevindirir ekim ayı....:Saruboceq:
geçmiş olsun yaa..canım benim bu 2. ayım bu eğer olursa bzim 2. bebişimiz olacak. 2 yaşında bir tane oğlum var..hayırlısı artık
az kalmış
bence varsa çıkar
ben dayanamadım 6 gün önceden yaptırdım
sonuç hüsransenağlama
üzülme yaaa ne yapalım olur inş...süprizzzzz
kızlar 1 ekım benım kırmızı kart ılk ben gorduuum uzgunuuuuuum 1,5 yıldır denıyoz ogluma kardes olmuyooo hayırlısı olsuuun hıc cocugu olmayanlara allah yardım etsın yaa benım 1 tane olmasına ragmen ınsan gene uzuluyoooooo
kızlar benı 27 ekıme yazın hadı bakalım bı umut dahaa bu ay klomen kullanmayı dusunuyomm allah herseyın haırlısını versın bol yumutlatıyoya o bakımdaaan
slm kızlar...bengeldim.
kızlar benı 27 ekıme yazın hadı bakalım bı umut dahaa bu ay klomen kullanmayı dusunuyomm allah herseyın haırlısını versın bol yumutlatıyoya o bakımdaaan
azıze senın cocugun varmı sende ıkıncımı ıstıyosun
bu sabah hastalandım ben yaaa 5 gun once olurum bu ay 4 gun once oldumm ay kotu bısey yaa ılk bı kac dakka soku atamıyom ustumden sabah namazını kıldm hıc bısey yoktu namazdan sonra bıde baktım hastalandımm kısmett ama ıcten ıce cok uzuluyoom rabbım hıc olmayanlara sabır versın
bu sabah hastalandım ben yaaa 5 gun once olurum bu ay 4 gun once oldumm ay kotu bısey yaa ılk bı kac dakka soku atamıyom ustumden sabah namazını kıldm hıc bısey yoktu namazdan sonra bıde baktım hastalandımm kısmett ama ıcten ıce cok uzuluyoom rabbım hıc olmayanlara sabır versın
sen nasılsın katremcim...
iyi sayılırım canım ne olsun
umutlandım çok ama boşa çıktı
doktor gebelik yok dedisenağlama
daha görememiş olabilir mi acaba?
sen nasılsın ?