Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar a.s. eylül 19 dedim 17sinde geldi kırmızılar ama ekimden çok umutluyum tatil dönüşü bomba gibiyim bu ay çalışmalara devam.. 15 ekim de adet günüm ekim listesinde göremedim yazayım dedim gerçi azize de hangi birimizi takip etsin canıııımmm:)))) şimdiden sabırlar diliyorum kocamaaan bir ay daha başladı herkese kolay gelsin:teytey: Rabbim tüm bekleyenlerin umudunu boşa çevirmesin bebiş haberleri çok olsun bu ayhihoyyyt

kızlar beni de listeye eklerimisiniz benim adet tarihim 23 ekim(( daha çok var..yeni gördüm kırmızıları..inşallah bu ay çalışmalara hız vericez..hakkımızda hayırlısı..

Selam Arkadaşlar.. bende nezamandır takip ediyodum sayfayı ama yeni katıldım aranıza. Umarım ekim ayında hepimiz hamiş oluruz! Azizecim beni de eklermisin listeye. bende yeni gördüm kırmızıları. adet tarihim 22 ekim. Teşekkürler..

ben 1 ekimi beklemiyorum artık (
kan testi yaptırdım negatif çıktı
doktora bilgi almak için muayeneye gitmiştim
vajinal ultrason çekti o da birşey yok dedisenağlama

ben 1 ekimi beklemiyorum artık (
kan testi yaptırdım negatif çıktı
doktora bilgi almak için muayeneye gitmiştim
vajinal ultrason çekti o da birşey yok dedisenağlama

canım sıkma canını hayırlısı olsun ekim ayı bizi bekliyor...:sinifsinif:

evt canım yaa sıkma canını ekim ayı bizi bekliyor..umudu kaybetmek yokkk....allah ne zaman hayırlı gördüyse o zaman....her şerde bi hayır vardır...

evet canım sağol
üzülmedim diyemem ama hayırlısı böyleymiş senağlama
daha ilk ay çok şükür ultrasonda kist ya da iltihap gibi bişey çıkmadısenağlama

canım önemli olanda bu zten kist tada iltihabın olmaması güzel en azından hamile kalman daha kolay olur.umudunu yitirme...opuyorumnanaktan

evt canım yaa sıkma canını ekim ayı bizi bekliyor..umudu kaybetmek yokkk....allah ne zaman hayırlı gördüyse o zaman....her şerde bi hayır vardır...

canım önemli olanda bu zten kist tada iltihabın olmaması güzel en azından hamile kalman daha kolay olur.umudunu yitirme...opuyorumnanaktan

sağolun arkadaşlar destekleriniz için
işte insanoğlu umutlanıyoruz
eşime güya sürpriz yapacaktım
testi dün gece öğrendim sonucunu
saat 9 dan sabaha kadar hiç yataktan çıkmadım
meğer gereğinden fazla umutlanmışım
eşim de hastayım sandı
öyle ilgilendi ki bebek gibi mafoldumben
Allah hiç kimseyi fazla bekletmesin inşallah
hayırlısı ile

adet düzensizliği var canım bende 5 aydır tedavi görüyorum duphaston kullanıyorum...yumurtalıklar normalmiş.. bi sorun yok çok şükür..ama tsh fazla çalışmıyomuş
bu hafta içi dktra gidicem bu sebeple

canım ikimzde haziran ayı annesi olmayı bekliyoduk ama negatifleri gördük..boşver vardır bir hayır öyle yatağa gömülme sakın kalk süslen püslen ohhhh hayır böyleymiş, mide bulantısız ağrısız biraz daha gezicem havalar güzelken sonra hamile olup evimde dinlenicem de...

sağol canım napim kötüydüm
şimdi de eşime sokuluyorum arada sarılıyorum öyle
haziran annesi olmak kısmet değilmiş
sen de test yaptın galiba
idrar testi mi yaptın?

iyi akşamlar kızlar....aramıza yeni katılan arkadşlarımız hoşgeldiniz. ekim ayınız hayırlı olsun sizleride listeye ekliyom...listemiz başsayfada bakmak isterseniz kızlar

sana bebiş patiği yolladım nasıl :)

canımmmm harikasın öyle sevindim ki..sanki kızım ayşem yanımda da sen ona patik yollamışsın giydiyorum gibi oldum desem abartmam emin ol....teşekkürler...
bende sana mavi yolladım almışsın...öptüm...
ikimizede patikler uğur getirir inşallah..........:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…