belki de çıkmamıştır ama olsun..hayırlısı bakalım varsa da süperrrrrrr olur valla....belki daha çıkmamıştır idrarda
olamaz mı canım
fisfisfis
iyi akşamlar canım iyiylik ne olsun senden nbr?
İyi akşamlar kızlar, ben 1 ekimi bekliyorum. 5 gün kaldı. Hiç belirti yok, sadece hala akıntım var. su gibi, renksiz ve sürekli ıslak hissediyorum. Önceki aylarda bu günlerde kurumuş olurdum. Göğüslerimde acı, hassasiyet olmadı bu ay. normalde olurdu. Bir de bu ay ovülasyon döneminde sivilcelendim ve yenileri çıkıyor.
Neye yoracağımı şaşırdım kafamçokkarıştı :uhm:
Akıntının olması belki hamileliğe işarettir ne dersin bellimi olur hihoyyyt
ah keşke, umarım yarın öbürgün kesilmezalkisalkisalkis
İyi akşamlar kızlar, ben 1 ekimi bekliyorum. 5 gün kaldı. Hiç belirti yok, sadece hala akıntım var. su gibi, renksiz ve sürekli ıslak hissediyorum. Önceki aylarda bu günlerde kurumuş olurdum. Göğüslerimde acı, hassasiyet olmadı bu ay. normalde olurdu. Bir de bu ay ovülasyon döneminde sivilcelendim ve yenileri çıkıyor.
Neye yoracağımı şaşırdım kafamçokkarıştı :uhm:
herkeze hayırlı geceler diliyorum,bende ekim ayında hamiş kalmak isteyen anne adaylarındanım,benide listeye eklermisiniz ( tabi öyle bi liste varsa),adetim 22 ekim.umarım tüm isteyip dileyenlere cenabı ALLAH nasip kısmet eder.
ben de varım kızlaar..temmuz ayından beri deniyorum.:kedi:
kistim varmış meğer ilaç kullandım satım 19 eylül
inş önümüzdeki aylarda hamiş oluruz:Saruboceq:
kistin geçtimi canım nasıl oldun?
hoşgeldin canım listemiz var inş sende ekimde hamile kalırsın..:CüvCüv:
önce söktürücü verdi doktor işe yaramadı canım sadece 2 gün kanama oldu bitti sonra doğum kontrol hapı yasmine geri döndüm 1 ay kullandım bundan 5 ay öncede böyle korunuyordum zaten.
doğum kontrol hapı iyi geldi ilaç bitince regl oldum şimdi şikayetlerim geçti doktora gidip tekrar ultrasona giricem bakalım inş geçmiştir.
ama sanırım olumlu çünkü önceden sağ kasığıma dokununca orda olduğunu hissediyordum sertti ağrım vardı şimdi hepsi geçti.
bundan önce reglim 45 gün gecikmişti kasıklarımda batmalar bulantı göğüslerimde şişlik vardı.hamişim sandım ama hep testler negatif çıkıodu.meğer kist varmış
sen kaç zamandır deniyorsun canım