Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet biliyorum ki herşeyin bir zamanı var ancak bazen sabretmekte zorlanıyoruz hepimiz.
düşünmemeye çalışıyorum bazen ama çok da başarılı olduğum söylenemez...:)

evet canım insan düşünmeden edemiyor
düşünsene ben adetimden kaç gün önceden test yaptım :))) merak işte
ne zamandır bekliyorsun bebişi:ecrin_bebek:

off benim ev feci hala toparlamaya da başlamadım

benim de akşamları canım ağrı giriyor
adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra gidiyor birden
ha oldum ha olacam yani

slm kızlar ben eylül sayfasında kaldım kimseler yok orada buraya geleyim dedim.nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben 3 yıllık evliyim ilk gebeliğim yaklaşık 1,5 yıl denemeden sonra oldu ancak 2 aylıkken düşük yaptım ocak ayında. doktorum 6 ay korunmamızı önerdi reahmin toparlanması için.. 2- 3 aydır deniyoruz ama yok bişey. geçen ay ilk kez 11 gün gecikti testler yaptım usg de baktırdım ama gebelik izlenmedi belki geç döllenmedir vs vs diye düşünmüştüm ancak 19 eylülde de regl oldum. ilk kez gecikince ümitlenmiştim.
senin gebeliğin var mı ne kadardır istiyorsnuz

hayırlısı olsun canım
benim ilk bebişim olacak daha ilk kez deniyoruz:asigim:

ya ben alıntı yapıcaktım katrem ve azizeye ama beceremedim sanırım ilk bebeğim olucak eğer olursa :sinifsinif: ve mart ayında çikolata kistinden ameliyat geçirdim ağır bir ameliyattı hala beklemedeyim.

tubacım ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır istiyorum....hayırlsıs bakalım...

ya ben alıntı yapıcaktım katrem ve azizeye ama beceremedim sanırım ilk bebeğim olucak eğer olursa :sinifsinif: ve mart ayında çikolata kistinden ameliyat geçirdim ağır bir ameliyattı hala beklemedeyim.

ne kadarlık evilisiniz canım
tedavini de olmuşsun bundan sonra olur hayırlısıyla:ecrin_bebek:

tedavi oldum ama katremcim doktorları biliyorsun hemen tüp bebek gibi şeylere yönlendirdi ama ben normal yolla biraz daha beklemek istedim.umarım fazla beklemem

kızlar listemiz gittikçe çoğalıyo...:lepi: inşallah hamilelerimizde çoğalır.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…