evet biliyorum ki herşeyin bir zamanı var ancak bazen sabretmekte zorlanıyoruz hepimiz.
düşünmemeye çalışıyorum bazen ama çok da başarılı olduğum söylenemez...:)
damlacım iyilik valla ne olsun ev işleriyle uğraştım şimdi oturup bakayım kızlara dedim...
senin gibi benimde kasıklarıma ağrı giriyor alt tarafıma ağrılar giriyor arada özellikle akşamları....kırmızı ordu saldırsada kurtulsak bari....
slm kızlar ben eylül sayfasında kaldım kimseler yok orada buraya geleyim dedim.nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben 3 yıllık evliyim ilk gebeliğim yaklaşık 1,5 yıl denemeden sonra oldu ancak 2 aylıkken düşük yaptım ocak ayında. doktorum 6 ay korunmamızı önerdi reahmin toparlanması için.. 2- 3 aydır deniyoruz ama yok bişey. geçen ay ilk kez 11 gün gecikti testler yaptım usg de baktırdım ama gebelik izlenmedi belki geç döllenmedir vs vs diye düşünmüştüm ancak 19 eylülde de regl oldum. ilk kez gecikince ümitlenmiştim.
senin gebeliğin var mı ne kadardır istiyorsnuz
iyilik canım hüsrana uğrayanlar toplAştık işte
ya ben alıntı yapıcaktım katrem ve azizeye ama beceremedim sanırım ilk bebeğim olucak eğer olursa :sinifsinif: ve mart ayında çikolata kistinden ameliyat geçirdim ağır bir ameliyattı hala beklemedeyim.
hayırlı pazarlar herkese:kedi:
iyi pazarlar canım hoşgeldin