Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşbuldum canım inşallah kalabilirim,benim 3,5 yaşında bir kızım var kızıma kardeş istiyoruz,inşallah hem bizi hem kızımızı sevindirir ekim ayı....:Saruboceq:

benimde oğlum var 2 yaşını yeni bitridi inş kuzucukalrımızın kardeşleri onları çok bekletmez...Şeniz

az kalmış
bence varsa çıkar
ben dayanamadım 6 gün önceden yaptırdım
sonuç hüsransenağlama

kızlar 1 ekım benım kırmızı kart ılk ben gorduuum uzgunuuuuuum 1,5 yıldır denıyoz ogluma kardes olmuyooo hayırlısı olsuuun hıc cocugu olmayanlara allah yardım etsın yaa benım 1 tane olmasına ragmen ınsan gene uzuluyoooooo

kızlar 1 ekım benım kırmızı kart ılk ben gorduuum uzgunuuuuuum 1,5 yıldır denıyoz ogluma kardes olmuyooo hayırlısı olsuuun hıc cocugu olmayanlara allah yardım etsın yaa benım 1 tane olmasına ragmen ınsan gene uzuluyoooooo

üzülmez mi canım
insan ne umutlarla bekliyorsenağlama
ilk ya da ikinci bebek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepsinin tadı ayrı
anlıyorum seni canım
ne yapalım kısmet
kasım ayı bizi bekliyor
kasım ayı listesinde 3 kişi olduk heralde fisfisfis

kızlar benı 27 ekıme yazın hadı bakalım bı umut dahaa bu ay klomen kullanmayı dusunuyomm allah herseyın haırlısını versın bol yumutlatıyoya o bakımdaaan

bu sabah hastalandım ben yaaa 5 gun once olurum bu ay 4 gun once oldumm ay kotu bısey yaa ılk bı kac dakka soku atamıyom ustumden sabah namazını kıldm hıc bısey yoktu namazdan sonra bıde baktım hastalandımm kısmett ama ıcten ıce cok uzuluyoom rabbım hıc olmayanlara sabır versın

bu sabah hastalandım ben yaaa 5 gun once olurum bu ay 4 gun once oldumm ay kotu bısey yaa ılk bı kac dakka soku atamıyom ustumden sabah namazını kıldm hıc bısey yoktu namazdan sonra bıde baktım hastalandımm kısmett ama ıcten ıce cok uzuluyoom rabbım hıc olmayanlara sabır versın

napalım canım kısmet değilmiş
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
İnsan ne kadar da umutlanmayayım dese üzülüyor şte
Allahım aylarca yıllarca bekleyenlere sabır versinsenağlama

üzülme canım hayırlısı nezamansa o zaman olsun...kısmet bu işler bende hiç ümitli deyilim...hamilelik belirtim yok. ekimin 2 sini bekliyom.

X