Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar selam.. kımseler yok aksam saatleri malum yemek telası var herkezde....
yok mu guzel haerler....
hamişler..
umarım fazla beklemeyız....

7 gün kala bende durumlar şöyle:
- 2 sabahtır midem kazınıyor
- bugün kahvaltıda her zamanki gibi yedim ama midem ekşiyor hala
- normal beslenmeme rağmen dün bağırsakları bozdum, bugün düzeldi gibi
- su gibi akıntı geliyor, sürekli ıslak hissediyorum
- göğüsler normal, acı, hassasiyet ve şişme yok.
- çok nadir sol kasıkta (oradan yumurtladım) hafif sancı oluyor ama cidden çoook hafif

valla canım belirtilerimiz neredeyse aynı
ya ikimize de iyi haber ya da kötü galiba :sinifsinif:

valla daha önceki aylarda ne belirtiler oldu da sonuç hüsrandı. Bu sefer belirti yok diye başka türlü umutlanıyorum aslında :) Bu benim 38. ayım. Senin daha ilk. Umarım ilk aydan güzel haber alırsın. Ben alıştım artık...

valla daha önceki aylarda ne belirtiler oldu da sonuç hüsrandı. Bu sefer belirti yok diye başka türlü umutlanıyorum aslında :) Bu benim 38. ayım. Senin daha ilk. Umarım ilk aydan güzel haber alırsın. Ben alıştım artık...

inşallah ikimiz de iyi haberler alırız canım benimm
belki bu ay gelmeye karar verir bebişin :1hug:

allah gonlune gore versın canım doktora gıtmedınmı 38 aydır beklıyousun sebep varmı

38 aydır beklemiyorum tabi :) pko var bende. 3 yıldır tedavi görüyorum. 3 aşılama, 1 tüp bebek denememiz oldu. aşılamalar negatif, tüp bebekte dış gebelik oluştu. 25 yaşında kendiliğinden hamile kaldım ama 6. hafta düştü. Şimdi 35 yaşındayım. Eşimde de sperm sayısı düşük. Bu kadar denem, ilaç, rahim filmleri bir de laparoskopi ardından 8-9 aydır adetlerim düzene girdi, her ay yumurtluyorum çok şükür. Normal yoldan hamile kalmak için uğraşıyoruz işte... Eğer sene başına kadar olmazsa herhalde tekrar tüp bebek deneyeceğiz..

38 aydır beklemiyorum tabi :) pko var bende. 3 yıldır tedavi görüyorum. 3 aşılama, 1 tüp bebek denememiz oldu. aşılamalar negatif, tüp bebekte dış gebelik oluştu. 25 yaşında kendiliğinden hamile kaldım ama 6. hafta düştü. Şimdi 35 yaşındayım. Eşimde de sperm sayısı düşük. Bu kadar denem, ilaç, rahim filmleri bir de laparoskopi ardından 8-9 aydır adetlerim düzene girdi, her ay yumurtluyorum çok şükür. Normal yoldan hamile kalmak için uğraşıyoruz işte... Eğer sene başına kadar olmazsa herhalde tekrar tüp bebek deneyeceğiz..

inşallah normal yoldan hamile kalırsın canım
herkesin bebişinden daha kıymetli olur seninki
nazlı bebek çünkü :eek:
bekletmişş seni
inşallah daha da fazla bekletmez

hyırlısı olsun canım epey uzun ve zor bir süreç ne diyelim ...bebiş nazlanıyo sanırm....:emir_bebek:

merhaba kızlar. eylül topiğine yazmıştım bir kaç kez. beklemediğim adet tarihim 27 eylül. ayın 20 sinde dayanamayıp bir kan testi yaptırdım. 0,100 çıktı yani negatif. ayın 22si ve bugün -25-i idrar testi yaptım. yine negatif. ama içimde bi umut olacakmış, oğluşuma bir kardeş gelecekmiş gibi geliyor. dua edin kızlar yarından sonra adet olmayayım.. sizlere de mutlu haberi vereyim. herkese dua ediyorum, inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

merhaba kızlar. eylül topiğine yazmıştım bir kaç kez. beklemediğim adet tarihim 27 eylül. ayın 20 sinde dayanamayıp bir kan testi yaptırdım. 0,100 çıktı yani negatif. ayın 22si ve bugün -25-i idrar testi yaptım. yine negatif. ama içimde bi umut olacakmış, oğluşuma bir kardeş gelecekmiş gibi geliyor. dua edin kızlar yarından sonra adet olmayayım.. sizlere de mutlu haberi vereyim. herkese dua ediyorum, inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

İnş canım duaların kabul olur da hamiş haberlerini alırız..

allahım duanı kabul etsin canım....

benimde 29 eylül adet tarihim bende hiç böyle erken test yapmazdım ama kızlardan heveslenip bugün yaptım negatif çıktı...en iyisi şimdiden ekime transfer olayım dedim..yeni tarihide adet olunca veririm artık...

cok zor beklemek arkadasım allah sana sabır vermis güc vrmis beklemissin sabrımızı eksik etmesin allah

merhabalar, beni de ekler misiniz? Adet OLMAMAYI umduğum tarih 12 Ekim..
umarım herkes bu ay bebişlerine kavuşur :))

X