Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Benim de 18 ekim....Geçen hafta ben de gerim sayımdaydım böyle ama 3 gün erken adet olup afalladım. İnşallah sizden bu ay güzel haberler gelir

aslına bakarsan adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo
ve ben hep vaktinden önce olurum
inşşallah hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:

acele etme canım bence adet günün gelsin hele ne biliyim çıkmaz falan hayal kırıklığı yaşama kendini strese sokmakaydirigubbakcemile5

geçen gün çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım:kedi:
onda bile insan kötü oluyo:çok üzgünüm:
aylarca yıllarca bekleyenlere Allah sabır dayanma gücü versin
onları da bizi de bekletmesin

slm kızlar ben geldim bende 1 ekimi bekleyenlerdenim ve cok zor geciyor günler sabırsız bir insanımdır.1 ekimi bekleyen cok listede beraber sayalım geriye dogru bakalım kim cekecek bası

azıze ALLAH nasıp ederse ılk cocugunmu olucak benım 5 yasında bı oglum var 1 yıldır calısıyoz olmuyo bı kezde dusuk yaptım ıkıncı bebegı bu kadar cok ıstıyecegımı tahmın etmezdım

azıze ALLAH nasıp ederse ılk cocugunmu olucak benım 5 yasında bı oglum var 1 yıldır calısıyoz olmuyo bı kezde dusuk yaptım ıkıncı bebegı bu kadar cok ıstıyecegımı tahmın etmezdım

slm canım azize yok sanırım şimdi onunda 2. olacak nasip olursa 8 yaşında oğlu var. benimde 2. olacak tabi olursa allah nasip ederse. benimde 2 yaşında oğlum var bizde yeni başladık çalışmalra benimde 2. ayım. bende çok istiyorum 2. bebği inş hakkımızda hayırlısı olur..

ben bı kere dusuk yasadım hazıran ayında kımyasal dusuk belkı bılrsın oglumdan oncede ıkı kere dusk lerım oldu onlarda kımyasal dusuktu ya bılmıyooom zor işler yaaaa doguda gormuyonmu kadınların ustune ceket atsalar hamıle kalıyolar 10 tane cocugu olan bıle var bızmı cok dusuyoz ustune acaba bılmemkı

canım benim de bugünü saymazsak 6 gün var
midem bulanıyor ama burda bir arkadaş bu zamanlarda bulnatı henüz olmaz demişti
yani başka sebebi de olabilir
ne bilim kasığıma ve belime kramplar giriyor
göğsümde acı yok
cidden çok az kaldı yoksa diye korkuyorum :1no2:
çok umutlandım çünkü daha ilk AY bu kadar umutlanmak belki saçma ama elimde değil:kedi:

evet canım mıde bulantıları ıcın cok erken bencede. kasıgına nasıl kramplar gırıyor bendede varda acaba mı dıyorum? bende umıtlendım ınsallah umıtlerımız bosa cıkmaz ılk aydan.

ben bı kere dusuk yasadım hazıran ayında kımyasal dusuk belkı bılrsın oglumdan oncede ıkı kere dusk lerım oldu onlarda kımyasal dusuktu ya bılmıyooom zor işler yaaaa doguda gormuyonmu kadınların ustune ceket atsalar hamıle kalıyolar 10 tane cocugu olan bıle var bızmı cok dusuyoz ustune acaba bılmemkı

evet canım haklısın nasıl oluyor anlamıyorum.eşimin işi gereği sürekli tayin görüyoruz geçen yaz doğudan geldik dediğin gibi yakın bi komşu vardı eşi istanbulda çalışıyordu arada gelişlerinde bi bakıyordum kadın yine hamile yani bende anlamıyorum havasındanmı suyundanmı 8 tane çocuğu vardı .biz ise strese kalmışız bebek için uğraşıyoruz.
kimyasak düşüğü bilmiyorum canım hiç yaşamadım nasıl oluyor?

Şafak 7 kaydirigubbakcemile5

Artık bu ay olsun, çok istiyorum ama çok da umudum yok. Her ay belirti arıyorum, kendimi dinliyorum. Hamile kaldığım ay herhalde herşey çok farklı olacak diyorum. Bu ay hiç belirti yok. Koca bir hiç.. ama umut kırıntısı, gün saydırıyor işte :umursamaz:

kımyasal dusuk gunum 3 4 gun gecıyo tabı ben test yapıyorum sonuc pozıtıf ogrendıkten ıkı veye 3 gun sonra adet oluyrum bunada kımyasal dusuk dıyolar doktorum bana kadınların %50 kımyasal dusuk yasar ama farkında olmazlar dıyo ancak cok dıkkatlı anne adyları bunun farkına varabılırler cogu kadın aa ben bu ay bes gun sonra veya 3 gun sonra adet oldum der fakat aslında bu kadınların cogu kımyasal dusuk yapar farkına varamazlar oyle işte canım

kımyasal dusuk gunum 3 4 gun gecıyo tabı ben test yapıyorum sonuc pozıtıf ogrendıkten ıkı veye 3 gun sonra adet oluyrum bunada kımyasal dusuk dıyolar doktorum bana kadınların %50 kımyasal dusuk yasar ama farkında olmazlar dıyo ancak cok dıkkatlı anne adyları bunun farkına varabılırler cogu kadın aa ben bu ay bes gun sonra veya 3 gun sonra adet oldum der fakat aslında bu kadınların cogu kımyasal dusuk yapar farkına varamazlar oyle işte canım

anladım canım...demekki bazen çok dikkatli olmak da iyi olmuyor üzülüyorsun...mafoldumben

evet canım en guzel karar vermısısın cocukların arasını fazla tutmamakla ınsallah olur valla ben cok pısmanım bu zmana akadar yapmadıgıma olsa bıle araları 6 yas olacak bısey paylasamayacaklar

evet canım en guzel karar vermısısın cocukların arasını fazla tutmamakla ınsallah olur valla ben cok pısmanım bu zmana akadar yapmadıgıma olsa bıle araları 6 yas olacak bısey paylasamayacaklar

evet canım bende eğer olursa ikisi bir büyüsün istiyorum zaten aralarında 3 yaş olacak 2. bebek doğana kadar.kaç ay olsun diye uğraşan var bizimde hemen olmazsa şimdiden başladık çalışmalarasositososito

7 gün kala bende durumlar şöyle:
- 2 sabahtır midem kazınıyor
- bugün kahvaltıda her zamanki gibi yedim ama midem ekşiyor hala
- normal beslenmeme rağmen dün bağırsakları bozdum, bugün düzeldi gibi
- su gibi akıntı geliyor, sürekli ıslak hissediyorum
- göğüsler normal, acı, hassasiyet ve şişme yok.
- çok nadir sol kasıkta (oradan yumurtladım) hafif sancı oluyor ama cidden çoook hafif

valla genelı ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyo bu lıstedekılerının hadı bakalım hayırlısı bakalım bu ay kım tutturacak

X