evet baya az kaldı bizim çalışmalar biteli çok oldu
yarın yaptırsam kanda çıkar mı?fisfisfis
acele etme canım bence adet günün gelsin hele ne biliyim çıkmaz falan hayal kırıklığı yaşama kendini strese sokmakaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baya az kaldı bizim çalışmalar biteli çok oldu
yarın yaptırsam kanda çıkar mı?fisfisfis
Benim de 18 ekim....Geçen hafta ben de gerim sayımdaydım böyle ama 3 gün erken adet olup afalladım. İnşallah sizden bu ay güzel haberler gelir
acele etme canım bence adet günün gelsin hele ne biliyim çıkmaz falan hayal kırıklığı yaşama kendini strese sokmakaydirigubbakcemile5
azıze ALLAH nasıp ederse ılk cocugunmu olucak benım 5 yasında bı oglum var 1 yıldır calısıyoz olmuyo bı kezde dusuk yaptım ıkıncı bebegı bu kadar cok ıstıyecegımı tahmın etmezdım
canım benim de bugünü saymazsak 6 gün var
midem bulanıyor ama burda bir arkadaş bu zamanlarda bulnatı henüz olmaz demişti
yani başka sebebi de olabilir
ne bilim kasığıma ve belime kramplar giriyor
göğsümde acı yok
cidden çok az kaldı yoksa diye korkuyorum :1no2:
çok umutlandım çünkü daha ilk AY bu kadar umutlanmak belki saçma ama elimde değil:kedi:
ben bı kere dusuk yasadım hazıran ayında kımyasal dusuk belkı bılrsın oglumdan oncede ıkı kere dusk lerım oldu onlarda kımyasal dusuktu ya bılmıyooom zor işler yaaaa doguda gormuyonmu kadınların ustune ceket atsalar hamıle kalıyolar 10 tane cocugu olan bıle var bızmı cok dusuyoz ustune acaba bılmemkı
kımyasal dusuk gunum 3 4 gun gecıyo tabı ben test yapıyorum sonuc pozıtıf ogrendıkten ıkı veye 3 gun sonra adet oluyrum bunada kımyasal dusuk dıyolar doktorum bana kadınların %50 kımyasal dusuk yasar ama farkında olmazlar dıyo ancak cok dıkkatlı anne adyları bunun farkına varabılırler cogu kadın aa ben bu ay bes gun sonra veya 3 gun sonra adet oldum der fakat aslında bu kadınların cogu kımyasal dusuk yapar farkına varamazlar oyle işte canım
evet canım en guzel karar vermısısın cocukların arasını fazla tutmamakla ınsallah olur valla ben cok pısmanım bu zmana akadar yapmadıgıma olsa bıle araları 6 yas olacak bısey paylasamayacaklar