Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın canım bende varım işlere başlamadan size bakayım dedim. oğluşunun okulu hayırlı olsun. Rabbim zihin açıklığı versin :Saruboceq:

herkese gunaydın kızlar hosgeldın dıyen butun arkadaslarıma tesekkurler.opuyorumnanaktan

ya benımde adet gunume bugunu saymazsak 8 gun var dunden berı sol kasıgıma arada bı cekılme gıbı bı acı oluyo sureklı degıl ama arada gıırp cıkıyo acaba yerleesmemı varkı yoksa usuttummu kı merak ettım ya belırtı olarak baska bırde gogus uclarım yara gıbı acıyo acaba bunlar belırtımı?

benım oncekı hamıllelıgımde kasık batması cok olmusut ama bılemıyorum her hamılelık aynı olmaz ya o yuzden kesın bısey dıyemıyorum.

s anda adete 1 haftası falan olan kızlar belırtılerınız varmı yazsanıza berbaer takıp edelım.

gunayın herkeze...
sanırım herkez ev işleriyle mesgul...
ben bişey yapmıyorum bugun canım istemiyor...

hepinize meraba kızlar liste çoğalmış inşallah hepinizi hamiş olarak görcez bütün liste hamişlerle dolsun inşallah çok umutlu olun hep olumlu olcak diye düşünün arkadaşlar.

ekim ayı hepimize hayırlı olsun kızlar:Saruboceq:

azize cim ben önceki topikteydim, işlerimden fırsat buldukçada takip etmeye çalışıyorum, benim 30 eylül veya 1 ekimde adet olmam lazım umarım olmam ve hamileyimdir bu yüzden benide eklermisin canım ,hihoyyyt

benide ekler misiniz 16 ekim halen o kırmızılarla uğraşırken listeye ekleniyoz bakalım 1 ay nasıl geçer bilmem artık allah sabırlar versin hepimize arkadaşlar.....

herkese gunaydın kızlar hosgeldın dıyen butun arkadaslarıma tesekkurler.opuyorumnanaktan

ya benımde adet gunume bugunu saymazsak 8 gun var dunden berı sol kasıgıma arada bı cekılme gıbı bı acı oluyo sureklı degıl ama arada gıırp cıkıyo acaba yerleesmemı varkı yoksa usuttummu kı merak ettım ya belırtı olarak baska bırde gogus uclarım yara gıbı acıyo acaba bunlar belırtımı?

benım oncekı hamıllelıgımde kasık batması cok olmusut ama bılemıyorum her hamılelık aynı olmaz ya o yuzden kesın bısey dıyemıyorum.

s anda adete 1 haftası falan olan kızlar belırtılerınız varmı yazsanıza berbaer takıp edelım.

canım benim de bugünü saymazsak 6 gün var
midem bulanıyor ama burda bir arkadaş bu zamanlarda bulnatı henüz olmaz demişti
yani başka sebebi de olabilir
ne bilim kasığıma ve belime kramplar giriyor
göğsümde acı yok
cidden çok az kaldı yoksa diye korkuyorum :1no2:
çok umutlandım çünkü daha ilk AY bu kadar umutlanmak belki saçma ama elimde değil:kedi:

canımm hoşgeldinn.özledim seni valla kız.bebişimiz nasıl?sen nasılsın canım.
hepinize meraba kızlar liste çoğalmış inşallah hepinizi hamiş olarak görcez bütün liste hamişlerle dolsun inşallah çok umutlu olun hep olumlu olcak diye düşünün arkadaşlar.

canımm hoşgeldinn.özledim seni valla kız.bebişimiz nasıl?sen nasılsın canım.

biz iyiyiz canım işte anlatmıştım ya bulantılar devam
erenin okuluda hayırlı olsun canım inşallah çok güzel okur güzel yerlere gelir canım:Saruboceq::nazar:

bende seni özledim valla ama arada bi bakıp çıkıyorum bulantıdan yatmakla geçiyo zaten vaktim
kaç gündürde kayınvalidemde kaldım baktı bana sağolsun yemek falan yedirdi biraz iyi oldu birazda anneme gidiyim bari bi ora bi bura geçircem şu günleri evde bişey yiyemiyorum zaten bulantıdan yapamıyorum onlar zorlada olsa yediriyolar :))) en azından halsiz kalmıyorum cokacimcoook:CüvCüv:

X