Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım bende varım işlere başlamadan size bakayım dedim. oğluşunun okulu hayırlı olsun. Rabbim zihin açıklığı versin :Saruboceq:
canım çokk sağol yerimseniben sanada günaydın ve kolaygelsin tatlımm.
ekim ayı hepimize hayırlı olsun kızlar:Saruboceq:
herkese gunaydın kızlar hosgeldın dıyen butun arkadaslarıma tesekkurler.opuyorumnanaktan
ya benımde adet gunume bugunu saymazsak 8 gun var dunden berı sol kasıgıma arada bı cekılme gıbı bı acı oluyo sureklı degıl ama arada gıırp cıkıyo acaba yerleesmemı varkı yoksa usuttummu kı merak ettım ya belırtı olarak baska bırde gogus uclarım yara gıbı acıyo acaba bunlar belırtımı?
benım oncekı hamıllelıgımde kasık batması cok olmusut ama bılemıyorum her hamılelık aynı olmaz ya o yuzden kesın bısey dıyemıyorum.
s anda adete 1 haftası falan olan kızlar belırtılerınız varmı yazsanıza berbaer takıp edelım.
merhaba,
listemizi ara ara buraya yapıştırsak, hatırlaması rahat olur. ne dersiniz?
merhaba,
listemizi ara ara buraya yapıştırsak, hatırlaması rahat olur. ne dersiniz?
canım liste en baş sayfada isteyen bakabilir böyle daha iyi takip ediyom.
hepinize meraba kızlar liste çoğalmış inşallah hepinizi hamiş olarak görcez bütün liste hamişlerle dolsun inşallah çok umutlu olun hep olumlu olcak diye düşünün arkadaşlar.
peki, öyle yapalım... canım daha önce de yazmıştım ama listeyi tarih sırasına göre yapsak daha ii olmaz mı... takip etmesi daha kolay olur..
canımm hoşgeldinn.özledim seni valla kız.bebişimiz nasıl?sen nasılsın canım.
eee kızlar ne var ne yok...belirtileri olan varmı.