Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar benim adet günüme 8 gün var belirti yok ama.olmalımı yoksa valla heycan basıyo yaklaştıkça

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım, belirtiler kişiye göre değişiyor biliyorsun, kimisinde regl öncesi belirti olurken kimisinde hiçbir belirti olmuyor, mesela ben belirti yaşamayanlardanım :)

yaa ben ilk hamileliğimide unuttum valla...neler yaşadım belirti oldumu.sanki ilk kez hamile kalıcakmışım gibi. aradan uzun zaman geçti ondandır belki.yaşayıp görcez canım yaa
Hayırlısı olsun canım, belirtiler kişiye göre değişiyor biliyorsun, kimisinde regl öncesi belirti olurken kimisinde hiçbir belirti olmuyor, mesela ben belirti yaşamayanlardanım :)

ınşallah gönlündeki gibi olur, ilk denemelerde insan daha heyecanlı ve sabırsız oluyor tabi:)

iyigeceler arkadaşlar ben çıkıyom erken kalkcam...oğuluşum okula gidicek allahın izniyle.yatıyımda sabah kalka bileyim...iyi geceler kızlarr

valla çok bekledim , gezdim tozdum sanki ne yedim cokacimcoook töbe töbe sırnaşık şey işte akılsız kafam :mymeka: daha çocuk çalışmasına başlamadan herkes senin çocuğun olmuyo mu bu kadar evlisin bebek yok diyorlardı. eee bi şey 40 defa sölenirseee

uzulme ya, insallah hayirli zamanda olur. dua edelim birbirmize, stres yapma. Seni anliyorum bazen insanlar cok bunaltiyorlar. Ben de 4 yillik evliyim, cocuk dusuncemiz hic yoktu, sanki bi denemede olur diye biliyordum ben de. hatta havadan hamile kalicam diye korkuyordum. meger sanatmis resmen.

Insallah sana da hayirli zamanda nasip eder RAbbim, herkese de...hihoyyyt

günaydın kızlarr. ben erkenciyim malum okul oğulumu okula götürdüm....kimse yok sanırım.

X