- 23 Eylül 2008
- 3.553
- 4
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden şuanda sadece geçmişi okumanı istiorum.ceylen teklif etti bende okeyledim.ve hoşuma gitti.kocamın izin vermesiyle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç alakası yok
ben çok sakinim...arkadaşlar sakin olun yaaa
yaaaaaaaaaaaaaaa şurada yazılar nasıl çarpıtılıyo kızçeler ya konuşmakla yazmak farklı oluyo yaaaaaaa kırılmayın birbirinize
ceylenım ya gerçekten senin söylemine bişi demiorum sen kırmadan sölemek istedin farkındayım.ama
kocası istemiosa girmesin demek ne demek allah için.başka topik lafı açılınca böle oluo işte azize abla.
şurda baştacı yaptık ablacım dedik.saygı duyduk ama durupdururken de böle sölenmezki şimdiii
ceylenım ya gerçekten senin söylemine bişi demiorum sen kırmadan sölemek istedin farkındayım.
hatalı olan benım cnm senın adını vererek sölemek saçmaydı......özür dilerim...
bence sundugum fikir kötü degildi ayrıca sadece çiçek için de degildi geçmiş de yazdıgım gıbı eşim de buraya gırmam den çok hoşnu degıl orda yazanları kafaya takıp kafayı yedırcen bana dıyo bende bu konuları bıras daha geyıge sarıp rahatlayabılırız dıye düşünmüştüm ama şuan niye kendimi savunma geregı duyuyorum onuda anlamış degilim......
boş yere gerdım kendımı kaşınıyorum ben yaa:1shok:
kızlar şimdi okudum yazdıklarınızı hepte benden bahsetmişsiniz azize abla kızar.azize abla istemez diye...lütfen çok rica ediyorum ne isterseniz yapabilirsiniz bana sormayın lütfen.siz nasıl iyi hissedecekseniz onu yapın.sizi herzaman çok sevicem.
germeyin kendinizi kızlar..kafanıza göre takılın.herkes istediğini yapmakta özgürdür..biz birtek kocalarımıza bağlıyız..zemuszemus