allah hepimizin dualarını kabul etsin yarabbim.
kızlar ben temizlenmedim daha.akıntı şeklinde şu anda yani bimek üzere ama bitmedi.banyo yapsam dua yada yasin okusam.olur mu aceba.banyodan sonra akıntım gelir ama olur mu bilmiorum kızlar yasin okumak istiorum napcammm
hımm 1*2 gün devam ederse olmazki kuşum yani pek bilgim yok bu konuda ama bile bilede yapmak olmazkiiyok canım ya 1-2 gün ddevam eder.bbiliom kendimii
herkese hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek dualrınız kabul benim gibi oruclu arkadslarında orucu kabul olsun alahımm tüm anne adaylarına bu mübarek günde dua edelimde hayırlı bi bebiş verip solan yüzlerini güldürsün inşallahhhhhh
hımm 1*2 gün devam ederse olmazki kuşum yani pek bilgim yok bu konuda ama bile bilede yapmak olmazkii
aminnn cnm benim oruçlusun allah kabul etsinn inşallahherkese hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek dualrınız kabul benim gibi oruclu arkadslarında orucu kabul olsun alahımm tüm anne adaylarına bu mübarek günde dua edelimde hayırlı bi bebiş verip solan yüzlerini güldürsün inşallahhhhhh
edicem cnm burdaki hepimiz için dua edicemewet canım yaaa.sizde benim için dua edin lüfteeeeeeeeeen
amin canım amin:Saruboceq:
cicekcigim akşama kadar bekle banyo yaptıktan sonra yasin okuyabilirsin
edicem cnm burdaki hepimiz için dua edicem
banyodan sonrada devam ederse canım bırakırım artık.yapcak bişi yok sen temizlendin mi
edicem cnm burdaki hepimiz için dua edicem
yok canım ya benim 7 gün sürüyo sadece dua ederim artık ama senin bitmek üzereyse banyodan sonra hemen gelmez sanırım o zaman yasini okuyabilirsin canım
ben oğlumu almaya gidicem gelince okurum cnmeeee hadi dualrınısı okuyun osaman öpüom hepinissiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oooooo maşallaaaah kıs ben 7 gün olsam kan kalamz bende.
öle yapcam artık bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?