HEEE BENDE GÜLDÜM BAYAĞI AÇIKLAYICI OLDU DEDİM BİDAHA SORYA BİLE GEREK KALMADI DEDÜM SONRAMDA DAKTIRI DEĞİŞTİRDİM BU KADA UZMAN OLMASADA OLUR DEMİİ:lepi:
kaydirigubbakcemile3 bölemııııdur kız onu tutturmaya çalışıyoz sende içinden gül tamammı
persembe gunu gıdecem ınsallah keseyı gorurummm
HAHAHAHAA ANACUM BİZİMKİ DAHA İLK OLUCAK AMA Bİ NAZ Bİ NİYAZ BAK DİYOM İŞTE İKİZ OLUCAK İSİMLERİ BİLE BELLİ NAZ İLE NİYAZ:lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden
iyi yaptın canım gercekten cok uzman olmasına gerek yokmuş ama sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canımkaydirigubbakcemile3
hahahahah cok kömiksin canım ya valla iyiki varsınız moral buluyorum sizinle kac gündür üzgündüm leptop ta bozulmuştu giremiyodum şimdi kociş masalı bilgisayar almış ilk işim k.k ya girmek oldu iyikide gelmişim sen bizi güldürdün allahta seni güldürsünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla tatlum allahım hepimizin yüzünü güldürsün neşemiz bozulmasın huzurumuz yerinde sağlığımız yerinde olsun bidahaki ayda benim yüzümü güldürü inş.kistler gider filmde güzel çıkar tıkanmasın tüplerim yarabbim
hayırlı olsun nohutlu pilav
sonucumu almaya 45 dakika kaldı kızlar dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?