- 11 Eylül 2007
- 8.246
- 7
sonuç negatif
aleynacım vardır her işte bir hayır üzme kendını ınşallah sende bizim kızçelerle birlikte mart listeside hamile olarak bşı çekersın datlumm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç negatif
selam kızlar..ne oluyoz böle anlamadım yaww.teker teker kırmızı kartları yiyoruz.oyuncu kalmadı sahada.neyse önümüzdeki maçlara bakalım artıkın...ceylanım gözün aydın kuşum..artık korkmana gerek yok.kalp atışlarının duyulmasıyla düşük riski yüzde 98 azalıyo bitanem..için rahat olsun yani.fazla kasma kendini..
artık kışa kadar düşünmüyorum çok yıprandım
sagol canım...inşalla dedigin gibi risk azalmıştır bebemm yaa...
selam kızlar..ne oluyoz böle anlamadım yaww.teker teker kırmızı kartları yiyoruz.oyuncu kalmadı sahada.neyse önümüzdeki maçlara bakalım artıkın...ceylanım gözün aydın kuşum..artık korkmana gerek yok.kalp atışlarının duyulmasıyla düşük riski yüzde 98 azalıyo bitanem..için rahat olsun yani.fazla kasma kendini..
canım benimki tüp bebekti o kadar ilaç kullandımmafoldumben
nazar aldık nazar
ben bişey biliyomda sölüyom datlum..valla bak..gide gele kadın doğumcuya jinekolog oldum yaw.hiç korkma gari..rahat ol..devamlı yatmana bile gerek yok..ama sakın sakın ha başka bi yaramazlık yapma 3.ayın doluncaya kadar.ohaoldumsmile
canım benım ılk gebelıgımdede bı sorun yoktu ama 10 hafdada kalbı durmuştu bu ndenle çk emın olamıyorum bekı onuncu ayı atlattıkdan sonra daha rahat olucam.....vaala ben yatıyoyorum devamlı cnm çünkü dr devam dedi...yaramazlıkdan kastın c.ilşki mi cnm ooooo o zaten yasak kocişle arama yastık koyuyom adnanla bihter gibi olduk:roflol:
yat canım benim görümcede sen gibi hep yatıyo inş. hayırlısıyla bebişlerinizi dünyaya getirisiniz,sonrada bu günlerin acısını çıkarırsınız :))