selam kızlar...dr. gittim sonundaa..bebişimin kalbi atıyor şuan gayet saglıklı....ve 6 haftalık...hmmm bunun dışında leke geldıgı için düşük olma olasılıgı hala var bunuda ben dikkat ederek ve ilaç alarak halledebılurmüşüm...yasaklar devm ediyor ve 15 gün sonra tekrar gidecegim.....şimdilik istanbuldan aktaracaklarım bu kadar sevgılı okurlar....
kız yaomadığımız fırlamalıkmı kaldı kocişlere geçen ay hergün çalıştım yumurtlama günlerinde sonrası gün aşırı oldu bu ayda gün aşırı yaptık adet bitiminden itibaren adet belirtilerim başladı bu ayda olmadı galibaa bidahaki ay napsam karar veremedim valla
sağol tatlım bu tarafa yolun düşerse bende beklerimm cnmm untma sakınAYYY MUTLAKA BEKLERIM CANIMMM O ZAMAN AYAKTADA OLURUM İNŞALLAH SANA MAMALAR YAPARIM...cokacimcoookcokacimcoook
kız yaomadığımız fırlamalıkmı kaldı kocişlere geçen ay hergün çalıştım yumurtlama günlerinde sonrası gün aşırı oldu bu ayda gün aşırı yaptık adet bitiminden itibaren adet belirtilerim başladı bu ayda olmadı galibaa bidahaki ay napsam karar veremedim valla
nee 2 senemi offf offf yandım ben desenizevalla canı ıkıncı cocuklar nedense cok nazlı oluyooo ben nerdeyse 2 senedır ugrasıyom anca geldııı
günaydın ya adetin erken olması nedemektir.
anacuuuuuuuuuum sistematik dediysek yumoşların gününü sayın demiyok bu ay vernel kullanın adet bitiminden sonra allah ne verdiyse artıkın günü aşar aşmaz artık takılmayın zevkine bırakın kurallara göre oynamayın yahuu
nee 2 senemi offf offf yandım ben desenize
nee 2 senemi offf offf yandım ben desenize
BENIM SAT 3 OCAK TI AMA DR DEDİİGİNE GÖRE 6 HAFTALIK VE KALP ATIŞINI DUYMADIM BEN TATLIM DR GÖSRETDI ELIYLE SADECE..nohutluuuu senın son sat kactı canım kalp atıslarını kac haftalıkken duydunnn bakem
sezencim ben oluruna birakcam dedigin gibi yapmadıgımız şey kalmadı ya sıkıldım artık bi de hic kafama takmıycam zemuszemus
İNŞALLAH BEBEMM İNŞALLAH ÇO İSTERİM BİRBİRİMİZE GİDİP GELELİM NE GÜZEL OLARRbayanssulusmilebayanssulusmilesağol tatlım bu tarafa yolun düşerse bende beklerimm cnmm untma sakın
anacuuuuuuuuuum sistematik dediysek yumoşların gününü sayın demiyok bu ay vernel kullanın adet bitiminden sonra allah ne verdiyse artıkın günü aşar aşmaz artık takılmayın zevkine bırakın kurallara göre oynamayın yahuu
benim doktorum bana saçmalama adeti demişti uzman görüşü böyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
HAHAHAHAA ANACUM BİZİMKİ DAHA İLK OLUCAK AMA Bİ NAZ Bİ NİYAZ BAK DİYOM İŞTE İKİZ OLUCAK İSİMLERİ BİLE BELLİ NAZ İLE NİYAZ:lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden
canım ben de senin dedigin gibi yapcam işte gün mün saymıycam artık ama calışmaları hızlandırcamkaydirigubbakcemile3
KISS GULDURME BENIII BAK BEBEKK ZORR TUTUNUYOO ZATİİİ:roflol::roflol:
o neymiş öyle canım ya cok komik ama dedigin gibi uzman görüşüymüş bi bildigi varmış demekkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zatwn bızım bebeklerrr baheneye bakıyoooo bızden dusmek için bu nasıl iş be yahuuu
kıss guldurme benııı bak bebekk zorr tutunuyoo zatiii:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?