- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
hakkındır valla ağla salya sümük ol kuşumHEHEHEHE BENİM TIZIM VEYA ERKEKİM OLSUN HİÇ TUTMAYCAM KENDİMİ ALLAH NE VERDİYSE ARTIK kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkındır valla ağla salya sümük ol kuşumHEHEHEHE BENİM TIZIM VEYA ERKEKİM OLSUN HİÇ TUTMAYCAM KENDİMİ ALLAH NE VERDİYSE ARTIK kaydirigubbakcemile3
çok datlu olmuş bebemmmceylanım avatarımı değiştirdim senin içüüüüüüüüüüüüüün
gittim gittim tatlım döktüm kurtlarımı dağ tepe aştım geldim tatlım sempatiksalakcinni:lepi:
evet seni yolcu ediyozz güzel haberlerle gel cnmmkızlar sabah sabah siz gelmezdiniz beni doktora yolcu etmeye mi deldinizzzz
çuuuuuuuuuuuk saolun
çok şugar bi bebekmiş
evet seni yolcu ediyozz güzel haberlerle gel cnmm
bisimde böle bebişler olur inşllah 5-6-7......
BANA BENZIYMI DATLUMMMzemuszemusanaaaaaaaaaaaaam maşşallaaah tosun gibi çok tatlı çooooooooooooooook
allah nazarlardan saklasın emi tüü tüüüüü
bişeycik olmaz kuşum allahın izniyle dualarımız seninlesaol sezoşum.inşallaahhhh dün 3,5 attım bakalım ne deycekkkk
bişeycik olmaz kuşum allahın izniyle dualarımız seninle
bisimde böle bebişler olur inşllah 5-6-7......
:roflol:kıss ceylann gözler ağız burun aynı sen kuşumm
Anacummmmmmmmmm duygulandum vallahİ resmİnİ gÖrdÜk uĞur bÖcÜĞÜmÜzÜ
OHOOOO NASIL BAKCEN KIZIM O KADAR SIPAYAkaydirigubbakcemile3
:roflol:
CANIUMMM SENINKINIDE GÖRCEZ BURDAN BAKALIM BENIMKIMI GÖZEL SENINKIMII
yap sen evden çıkmadan öncede su iç yolda gelir yine altına yapıpta rezil olma doktora:roflol:
HMMM EFETT YANDAN BAKINCAA BENZIYO BIRAZZ TEYZESIN NEDE OSSAAAzemuszemusadını ben koydum ya ascık banada benzio sankim
oooooooooooy canım saolun.
nohut snde dua et kötü bişi çıkmasın bebem.
kıs serap çiişini tut dedin ya altıma işicem şimdi gitmeden yapsammı.yoksa yolda bırakırım gibi geliooo