- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
hımm iyi hasret giderinn :kedi:koçişte iş gezisindeydi oda evde sıkılma diye beni tura yolladı dün koçişte geldi hasret bitti :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm iyi hasret giderinn :kedi:koçişte iş gezisindeydi oda evde sıkılma diye beni tura yolladı dün koçişte geldi hasret bitti :lepi:
atarsın inşallaaah.of offfffffffffff.sen dayanıklı gacıymışsın tebrik ediorum seni.ben hemen yelkenleri suya indiriom vallaa.daha doktora gitmeden.
Belkide yoktur dimiiiiiiiiiiiiii
güle güleekızlar ben çıkıyom ereni almaya gidicem...bayyyyyyyyyyyyyy
serap sen bitkisel biişiler düşünmüon mu kistler için soğan suyu.
Selcan bu ay 2 gün yapmış.bırakmış çörek otu bal polen e devam etmişş
aman be tatlım ne olucak bi kistten dayanıcaz tabiki allah başka dert vermesin çok istedikçe hep sorunlar çıkıyo allah bizim sabrımızı deniyo sabretçez
tatlum varmı kasıklarda ağrııı batma ağırlık ateşin yüksekmi bunlarda hep belirti ben gögüsler çok ağrıyodu zati bu haplarla birlikte iyice taş oldu sende hiç şikayet yok galiba böyle ama adet düzensizliği niye oluyo niye ilk günler koyu geliyo bunlar daha sonra kist yapmasın fgalan diye hepsicazını sor doktora gidince unutuyosan not al sor ben hep unutuyom dfoktordan çıkınca aklıma geliyo soracağım sorular
benim sadece adetim gecikti bebem.başka bişi yok gidem bakalım böle bi yere varamıom.
ben sana soğan suyu diom kist için iiyiymiş.rahmi akça pakça temisliomuş
kızlar ben çıkıyom ereni almaya gidicem...bayyyyyyyyyyyyyy
BİLMEMKİ, TATLUM KORKUYOM AMA NASI BİŞİ YAPAYIM AMAN EN FAZLA KİSTİ ATAMAM kaydirigubbakcemile3
ilahi sana ya .kendi derdime düştüm gezini sormadım.gesdin ne güsel stres attın sanırım bana da lasım öle bişiiiii
serap bu arada bende varsada yoksada içecem soğan suyunu anacım kafaya koydum
soğanın kabuğunu soyma bebem.bide burnunu tıka öle iç.