- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
geciktirme hemen yarın git cnmmevet sezoşcum kurtuldumda.yinede bi gitcem doktora.ne zamn gitcem ona kara veremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geciktirme hemen yarın git cnmmevet sezoşcum kurtuldumda.yinede bi gitcem doktora.ne zamn gitcem ona kara veremedim.
anlıyo kuşum bide benimki eşşek kadar olunca farkedilmeyek gibi değildi yanııı ttalım idrarada sıkışıktım ben belki oda etkendir bilmiyorum ama eski doktorumda üstten bakıyodu hatta ben yumoş takibinde bile bazen üstten baktırıyodum idrara sıkışınca daha net görüyodu
nerdeydin kızzz
geciktirme hemen yarın git cnmm
iyi yapmışınn bende ramazan bayramında safranboluya gittim yolda önünden geçerken uğradık çok güzel ya tam kafa dinleme yeri ama kalabalık gidince eğlenceli olurABANTTA GİTTİM TATLUM TURA KATILDIM DAĞA TEPE AŞTIM GELDİM sempatiksalakcinni:lepi:
anladım canım bi gidem bakim nerden görecekse artık.of offfffffffff içime kurt düştü bide bu çıksın.
iyi yapmışınn bende ramazan bayramında safranboluya gittim yolda önünden geçerken uğradık çok güzel ya tam kafa dinleme yeri ama kalabalık gidince eğlenceli olur
azize1 canım 3 tane test yaptım bikaç gündür.hepsi de 5 dk sonra ikinci çizgi yoktu 1 saat sonra böle çıktı.güvenemedim o yüzden yani.biz de çok istiyoruz.pkoluyum ben de.inanamıyorum o yüzden bi de size sorayım dedim.
ABANTTA GİTTİM TATLUM TURA KATILDIM DAĞA TEPE AŞTIM GELDİM sempatiksalakcinni:lepi:
canm iyice emin olmak istiyosan yarın sabah kan testi yaptır kesin sonuç çıkar canmm.
oh oh süper kuşum kociş nerdeydi?10 bacı gittik çok eğlendik valla tatlım dinlenme yeride yol çalışması var yollar maafolmuş
aman canım sanki hiç bakmıyolar ne etçen alttan üstten baktır rahatla bide de bakalım kist falan yoksada niye böyle geliyo diye
ohhh sefan olsun canmm...:lepi:
oğum kontrol hapı veriyolar erteleniyo malesefbaktırces mecbur kuzum.eee varsa napilio anlat bakem bebek ertelenio mu.tadavi mi oluo klava:
baktırces mecbur kuzum.eee varsa napilio anlat bakem bebek ertelenio mu.tadavi mi oluo klava:
oğum kontrol hapı veriyolar erteleniyo malesef
oh oh süper kuşum kociş nerdeydi?
tatlum bana bu ay doğ.kontrol hapı verdi kist gitsin diyee önceki doktorumda adetim gecikmişti zati adet söktürücü vermişti bidahaki aya bişi kalmamıştı bu ay ne olcek bilmiyom doktor atarsın dedi amma bilmiyom yanii atayımda kurtulayım kist gitmeden rahim filmide yok zatiii:uhm: