- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azize1 koydum canım bakın lütfen.3 defa tekrarladım hep aynısı
dün kırmızıları gördüm ama yinede iyim çok şükür..
slmmmmm kızlarropuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm nasılsın?slmmm h.g canım..
azize1 koydum canım bakın lütfen.3 defa tekrarladım hep aynısı
ya kıslar ben erkenmi yumurtluyom nee hem sol gögsüm agrıyo hemde sag kasıgım batıyo ama bugün 11 günüm ne dersinizzzz
oabilir kuşum akıntın nasıı peki
iyiyim azizecim sen nasılsın?çiçekim beraber geldik tatlımmcicek,sezen hoşgeldiniz kızlar...
nasılsınız bakayım.
HADİ YA TATLIM KISMET BU AYA İNŞ.BU AY ÇALIŞAMINIZ ÇOK OLUCAK :))))lülülülülülü
serap iyice söktü canım şakır şakır
gecikti die yine gitcem duktora canım .ayyy kıs kist falan ben korkayom.hiç başıma delmedi kiii.
adet bittikten sonra gitsem olur dimi.adetliyken 3. günü diolar.ayy ben gidemem pis pis olur mu.sen öğrendiğinde ne zman gitmiştin ki
kırmızılarmı geldi cnm hayırlısı bu gidişle benimde gelicek adet olucakmışım gibi ıslaklık hissetmeye başladım karnımda ağrılarda başladı:gitme:inş. canım hayırlısı hepimiz için..
serap iyice söktü canım şakır şakır :d:d:d
gecikti die yine gitcem duktora canım .ayyy kıs kist falan ben korkayom.hiç başıma delmedi kiii.
Adet bittikten sonra gitsem olur dimi.adetliyken 3. Günü diolar.ayy ben gidemem pis pis olur mu.sen öğrendiğinde ne zman gitmiştin ki
ekledim seni canım bakarmısın?ben albümler ve resimlerde görüyorum açıncacanım açılmadı...bana arkadaşlık isteği gönder ancak öyle bakabilirim.