- 11 Eylül 2007
- 8.246
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyım bende annemdeyım dun aksaö geldımm bugun agdamı faln yaptırcamm bu hafta ıcı de dr a gıdıcemm bakalım ne dıcekk senın sonucları aksamamı alcan ceylanncımm
cıcekkkkkk napıosunn goo
çiçegemmm ben kahvaltı edıp gelıyom
cıcıek ben sogan kurunu yaptuımm 2 gunmu ne ıctım yumurtlama gunumde bıde her gun sabah ac karnına bal tarcın ve polen karıstırdım ve yedım bebem
canımmm evet bazı bayanlr canının kıymetınıçok biliyo biz onu yapamıyoz herhal....nohut cts akşam misafirim vardıı ya .4 ay önce evlenmişlerdi.kız hamileymişş.daha 4 haftalık bile olmamış.bi görsen varya ne tehlikesi var ne şikayeti ama bi nazlı nazlı sinir oldum varya kötü bii geceydi.3 kere kürtaj oldum okdara naz yapmadım.
bende cıkıom kıjlarr anney kahvaltıya cagrıoorrrcokacimcoook
canım hiç uğraşma bence git direk kan testi aptır.
idrar testiyle aklında böle soru işaretleri kalcak.var mı yok mu die düşünmekten stres olcan.bebiş yoksa bile adet olamazsın benim gibiii
kan testi diorum canım.hadiiiii git şimdii
ne güzel bide sorunsz bı hamılelık ohhhhh....
benım kuzende hamıle kaldı ne şikayet ne bişey erşey normaldı kızı dogdu çokda tatlı maşllah şimdi ona bakıyom o da kenıne başka şeylerı dert edıyo içimden diyomkı bi bilsen o kucagındakını ne çok isteyipde ne çok emek harcayan varr...ama çekmeyen anlamz kı ne kadar anlatsan boşş...
işteyim canım ya istesemde gidemem bi kaç gün daha bekleyeyim belki adet olurum of ne zor bu beklemek