Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cicegemmm nasılsınnnopuyorumnanaktan
iyiyimm bebemmm sen nasılsın kujuuugnydn canım nasılsın bitanemmmopuyorumnanaktan
yaaa ben buradydım da siz gittinizzzzz.bugün sabah yazmıştım kızlar dün adet oldum diee.hiç biriniz okumamşsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nohut senin de sonuçların için yasmıştım tüüüüüüüüüüüüü
iyiym melıkeecımm sen ansılsın bakalımm eeed gorusemuııoruzz senınle denk gelemıoruzz pekk galıbaa kalpllwer bı olsunn dımııı:)
iyiyimm bebemmm sen nasılsın kujuuu
yaa geçmişe gidemiyom kı site yavaş amaaaa:umursamazoo senı mart annesı olarak yazıcaz listeye desene ohh saglık olsun canım benım...
iyiyimm bebemmm sen nasılsın kujuuu
yaa geçmişe gidemiyom kı site yavaş amaaaa:umursamazoo senı mart annesı olarak yazıcaz listeye desene ohh saglık olsun canım benım...
nohut kaçıosun bide bana diosun
net de ki hesaplayıcıda ne çıkıyo canım baktınmı hiç...ya kızlar 32 gün süren biadet döngüsünde erken yumurtlama olabilirmi yani 10 günde felannnn warmı bi fikri olannn
temiz çıkmıştı snuçları...azızenın sonucları cıktımı kıjlar ben bayadırr gecmıstenn uzak kalmısımm galbnı ama her gun gırıorummbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
bebiş kan testi yaptırmıştım ya sen biliodun didmi negatif olduğunu.adet olunca çok rahatladım kuş gibiyim
nohutlumm ultrayonde kesen falan gozuktu dımı??bebegın nerde oldugu bellı dımı yanı canımm??
melikecim 32 lik döngüde ne zmana denk geldiğini en iyi şekilde yumurta takibiyle öğrenirsin canım.