evet bende ikimizede yapıyodum karşılıklı içiyodum sende yap canım artık hamiş olmak için her yolu deniyoz napalımmhımm hadi yaaa du bakalım yumurtlama günü gelsinde yapayımm bende bayılırm kahveye özelliklede dibineeeee:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende ikimizede yapıyodum karşılıklı içiyodum sende yap canım artık hamiş olmak için her yolu deniyoz napalımmhımm hadi yaaa du bakalım yumurtlama günü gelsinde yapayımm bende bayılırm kahveye özelliklede dibineeeee:jeyyar:
evet bende ikimizede yapıyodum karşılıklı içiyodum sende yap canım artık hamiş olmak için her yolu deniyoz napalımm
milikem bende kaçıyorumm kociş hadi hadi kapat diye başımın etini yiyo öptüm iyi geceler canıncımmopuyorumnanaktan
Napıyon kıs Melike ben erkenden hortlaım bugün yataktan kaydirigubbakcemile3 nasılsınız kızlar hamilemiz varmı ayy ben iyice unuttum bebek fikrini sizi merak ettiğim için giriyorum artık topiğe ne zaman olursa süpriz olur artık ...
Günaydın kızlar diycem ama benden başka kimsecikler yok bende tuhafım valla, ya erken çok erken giriyorum ya çok geç dozunu ayarlayamadım bi kaydirigubbakcemile3 öpüldünüss canlarm
slmm kızlarrrrrrrr
sen pek kendini yorma canmm bu aralar...
dinlen hamişisin...
slm kızlar benide ekleyin demiştim dün listeye ama kimsecikler duymamış :çok üzgünüm: bugün adet günüm ama hala gelen giden yok yarın test yapacağım bakalım
ooooo topıcımız bugun çok sakın yaaa hatta kimsecikler gelmemiş:CüvCüv: