- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
ben de öglen girememiştim şimdi eltimdeydim ordan hemen girip yazışayım dedim canım şimdi cıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
gülü gülüüü bidenem görüşmek dilegiyleeeeopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öglen girememiştim şimdi eltimdeydim ordan hemen girip yazışayım dedim canım şimdi cıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım agzından bal damlıyo wallaaaaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
iyidir canmm yerimseniben sen nasılsın tatlış
çalış çalışş boş durmak yok klava:napalım canım kociş bide izin günüydü iki kere idman yaptık acayipde yorgunumm çok uykum warrrrrrmirmirmirmir
hoşbulduk cnm..eee doğru söliyom ben ölesiniz hepiniz:içelim:
çalış çalışş boş durmak yok klava:
hımm evet ama bi kaç güne kadar yumurtlarsın az kaldııevet de canım daha yumurtlamıyom bileeeeekaydirigubbakcemile3
hımm evet ama bi kaç güne kadar yumurtlarsın az kaldıı
valla kimi diyo hergün yapmak sperm kalitesini düşürüyo gün aşırı yapın kimide yumurtlama günü hergün yapın bu konuda kesin bi kanı yok aslında ben geçen ay hergün yaptım yumurtlama gününde olmadı bu ay günaşırı çalıştık bakalım ne olcakhımm dr hanım dediki senin yumurtlam adöenmin 14 15 16 gün dedi ay sormadımda yani 3 günde üst üstemi yapmalıyızz:kedihaoldumsmile
valla kimi diyo hergün yapmak sperm kalitesini düşürüyo gün aşırı yapın kimide yumurtlama günü hergün yapın bu konuda kesin bi kanı yok aslında ben geçen ay hergün yaptım yumurtlama gününde olmadı bu ay günaşırı çalıştık bakalım ne olcak
gülü gülü canımm git kocişin gönlünü yapp:kedi:kızlar bende şimdilik çıkıyom kociş çağırıyo özledi erhal :kedi:
canım bide ilişkiden 2 saat önce türk kahves iiçmek spermleri çalıştırıyomuşşhımm bende öle düşünüyorum aslında gün asırı daha saglıklı olur yaniiii hem sperm sayısı azalıyomuş yaaaabilmiyorumkismile
güle güle cnmmkızlar bende çıkıyorum artık öpüyorum sizi..
kızlar bende şimdilik çıkıyom kociş çağırıyo özledi erhal :kedi:
canım bide ilişkiden 2 saat önce türk kahves iiçmek spermleri çalıştırıyomuşş
kızlar bende çıkıyorum artık öpüyorum sizi..