- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
herkese iyi akşamlar kızlar...ortadoğu ve balkanların en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi akşamlar kızlar...ortadoğu ve balkanların en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
hoşgeldin melikemmm
hoşgeldin cnmmmmherkese iyi akşamlar kızlar...ortadoğu ve balkanların en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
höşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
iyiyim güzelim sen?hoşbulduk sezencim nasılsın canımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin melike.....
iyiyim güzelim sen?
iyi yapmışınız kuşummiyiim canım bende bugün fazla gelemedim kociş izinliydi simdide misfairlikteydik esimin polis arkadsı yemege davet etmişlerdi onlardaydık ee nasılsınız görüşmeyli ben çok yorgunum wallaaaa:umursamaz:
hoşbulduk azizecim nasılsın canım bi yaramazlık yok inşallahhhhopuyorumnanaktan
taman kuşum kendine iyi bak öptümmben cıkıyorum gelecegin güzel anne adayları hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
ben cıkıyorum gelecegin güzel anne adayları hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
ben cıkıyorum gelecegin güzel anne adayları hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
amanın bayanssulusmile kızzz sende hoşgelmişin buyrunnnnnnnnn
iyiim canım bende bugün fazla gelemedim kociş izinliydi simdide misfairlikteydik esimin polis arkadsı yemege davet etmişlerdi onlardaydık ee nasılsınız görüşmeyli ben çok yorgunum wallaaaa:umursamaz:
iyi yapmışınız kuşumm