- 20 Aralık 2009
- 6.883
- 6
adetten sonra gidince yumurtlama zamanını düzenli kontrollerde söylüyü cnm geçeni söylemez
anladım canım çok teşekkür ederim.bana kesin doktor yolu gözüktü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetten sonra gidince yumurtlama zamanını düzenli kontrollerde söylüyü cnm geçeni söylemez
çıkar kuşum geç döllenme olmamışsa çıkar
dünden yemeğim kaldı çiçekcim mantarlı tavuk pilav mercimek çorbası bugün rahatımm sen ne yapıyosun misafirlerineakşama ne yemek yapıosun sezoş
akşama ne yemek yapıosun sezoş
sen yap müjdeli haber ver arkandan benim günüm geliyo bakalım ben ne yapıcamsaol canım inş.boshayallersmile
kuşum hiç bişey yaptırmasan bile git için rahat etsinnanladım canım çok teşekkür ederim.bana kesin doktor yolu gözüktü
git cnm için rahat etsinanladım canım çok teşekkür ederim.bana kesin doktor yolu gözüktü
sen yap müjdeli haber ver arkandan benim günüm geliyo bakalım ben ne yapıcam
sezoş oooh rahatsın e güsel yaaaaa.doktorada gitcem kesin olursam bitince giderim olmazsam salıya artık.
akşamda tepside köfte patates,analı kızlı çorba,humus,pilav,salata zaten 2 kişi gelio yetr[/QUOTiyi bari çok yorulmazsın hele bide çocuklu misafir olsaydı daha çok iş çıkardı sana menün çok güzelmiş afiyet olsun size kuşum
sen yap müjdeli haber ver arkandan benim günüm geliyo bakalım ben ne yapıcam
sezoş oooh rahatsın e güsel yaaaaa.doktorada gitcem kesin olursam bitince giderim olmazsam salıya artık.
akşamda tepside köfte patates,analı kızlı çorba,humus,pilav,salata zaten 2 kişi gelio yetr
he valla cnm çocuklu olunca ev darmadağan oluyo gelsinler iyi güzel hoşda arkasından olan bize oluyo vallasaol canım.çocuklu misafir mi
en azından bugün dayanamazdım heralde.belim çok ağrıooo vallaa.bde çocuklar aboooooooooooooo
evet cnm buraya takıldığımdan beri yemek düşünmüyorum birbirimize hep fikir veriyoruz sende düşünmezsin artıkkoh oh yemekler harika kopya çekeyim bende tepsi köfte yapayım akşama,analı kızlı yapmayı bilmiyorum :)) bizim yörede yok malesef..
kızın büyümüş cnm benimde bir oğlum var ama spiralli kalmazsın heraldekızlar bende 15.de olmalıydım 5 gün geçti sparilim var ama yine de korkuyorum test yapmaya
1 kızım var 9 yaşında 2.yi hem düşünüyorum hemde hazır değilim sanki kafam karmakarışık yaz sonu istiyordum kışın hamilelik daha iyi olur diye ilkinde yazın çok şişmiştim ayy bilmiyom gelişmeleri yazarım
evet cnm buraya takıldığımdan beri yemek düşünmüyorum birbirimize hep fikir veriyoruz sende düşünmezsin artıkk