- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
evet bende memnunum bağımlılık yapıyo artık girmeyince kendimi yarım hissediyorumoh ne güzel ya takılalı canımda sıkılmıyo zaten sıcak bi ortam burası çok sevdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende memnunum bağımlılık yapıyo artık girmeyince kendimi yarım hissediyorumoh ne güzel ya takılalı canımda sıkılmıyo zaten sıcak bi ortam burası çok sevdim
kızlar ben kaçra çamaşırlarımı asayım anneme gidicem akşam görüşürüz öptümmm
kızlar bende 15.de olmalıydım 5 gün geçti sparilim var ama yine de korkuyorum test yapmaya
1 kızım var 9 yaşında 2.yi hem düşünüyorum hemde hazır değilim sanki kafam karmakarışık yaz sonu istiyordum kışın hamilelik daha iyi olur diye ilkinde yazın çok şişmiştim ayy bilmiyom gelişmeleri yazarım
oh oh yemekler harika kopya çekeyim bende tepsi köfte yapayım akşama,analı kızlı yapmayı bilmiyorum :)) bizim yörede yok malesef..
oooooooooooooooooooooy yuppiiiiiiiiiiiiiiii bebem hoşgeldin
nassın ceylany-ım
bende ösledim bendeeeeee çok.
napim vallaa evi toparladım falan.akşam yemekli misafir var dinleniom şimdik.yemek yapcam işte
kıs yoksa gene donuomu sayfan.benim şimdi rahatta kasılmaya başlayabilir heran
ooo misafir agırlıcan yanııı kolay gelsın kujumm ne yapcan yemek bakemmcokacimcoook
tepside köfte patates,analıkızlı çurba,humus,pilav,zalataaa cicim
nazar degmesın bugun ıyı net yaagamyoncuiremsugamyoncuiremsu