- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sıkıldı kimse gelmedi bugün senin işin bittimi?kuşumesra nie yukarı çıkmıon canım
iyiyiz cnm sen nasılsın?slm kızlarr nasılsınız keyifler iyidir inş ??
hımm kıss dünden beri işi yapmaktan yoruldun zaten bugünde yorulucan desene geldimi kırmızılarewet canım evi topladım.ama akşama yemekli misafirim var.biras dinleniorum yemek yapmaya girişcemmdelikafadulden
slm kızlarr nasılsınız keyifler iyidir inş ??
yok canım ben pazartesi genel temizlik yapıcam silme süpürme toz alma gibi bugün hem renkli hem beyaz çamaşırım vardı onları yıkıyorumsenin varmı evin işi filan sezoş
hımm kıss dünden beri işi yapmaktan yoruldun zaten bugünde yorulucan desene geldimi kırmızılar
yok canım ben pazartesi genel temizlik yapıcam silme süpürme toz alma gibi bugün hem renkli hem beyaz çamaşırım vardı onları yıkıyorum
ne ilacı içiyosun?ayyy sorma canım ya mahvoldum zaten.haftaya çok doluyum misafir filan.önümüsdeki haftayı atlatırsam rahatlıcam inşallllaaaah
hala hastalanmadım canım ya.akşam ilaç içeye başladım işte.olmazsam eee bide fırsat bulursam salı günü doktora gitmyi düşünüorum
ne belirtin var cnmbende iyim canlar safak 4 bekliyorum sabırsızlıkla işte
git kuşum sen kürtajdan sonra hap kullandın hep dimi o haplar düzene sokmuş ama bu ay olmaman hiç iyi değil gecikmesi yani kürtajdan sonra gecikme olması iyi değil derlersezoş ya hastalansamda doktora gidim sence.hiiç normal değil benim için bu kadar gecikmesi.
hastalanırsam da muayne edilirmiki