Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ekımde ben hamısdımm serapcımm dıs gebelımmıss onun ıcın dedımm benı hemen kurtaj yapmıstıı salak gıbı bende sok oldugumıcın pesınde gıttım dr un..pısmanımm walla keske baska dr a da gıtseydımm esım ve gorumcemde ordaydıama almıolardııcerı onlarada benı kurtaja aldıktan sonra haber wermıslerdı ole pokk yoluna gıttık

kızlarr ben bıse dıyım sıze bugun gectıama ben yaptım hafta gecmeden ogrendımm bebeısım oldugunu...

cuma gunu sela ıle ezan arasında 7 adet yasını serif okuyun turkcesı de olurr yetısmezze ezandan sonrada dewam edılır ama bı kerede okuncakk..ve duanızı edın dılegınızı dılegınn guselce oluoınankıı takdır allahınn ben cuma gunu yapmmıstımm bıdahakıcuma olmadan ogrendımm

KEŞKEM FIRSATIM OLSADA BENDE YAPSAM :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::gitme:

yarencim bende tefriciye okuorum canım.sayı çok önemli.her tesbih 101 den 44 tesbih okumak lasım.
ben 11. tesbihdeyim
allah dualarımızı kabul etsin

ekımde ben hamısdımm serapcımm dıs gebelımmıss onun ıcın dedımm benı hemen kurtaj yapmıstıı salak gıbı bende sok oldugumıcın pesınde gıttım dr un..pısmanımm walla keske baska dr a da gıtseydımm esım ve gorumcemde ordaydıama almıolardııcerı onlarada benı kurtaja aldıktan sonra haber wermıslerdı ole pokk yoluna gıttık

HADİ YA CANIM ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ GENE ÇOK ŞÜKÜR TATLIM :Saruboceq:

cıcegımm naberrr gııı..olsun canım ya usulmewardır bıhayrr bundadaa sıkma tatlı canını

nohutlumm aksam haber wer bıze heee sonuclarr aklım senden canıskomm

size iyi sohbetler 1 buçuk yaşında oğlum var ben kalamıom fazla oğlumda çok yaramas sağolsun bebek için dua ederken hayırlı sağlıklı akıllı vede uslu olsun deyin :) biz USLUyu atlamışız..

çiçekimm kırmızılar gelsede çalışmalara başlasan kuşum ya böyle beklemek çok sinir bozucu

saol serapcımm walla ole tek tupumu almıslardı bıdee tek tupluyum yanıı allaha hamd olsun kaldımyıne..

cıcekcım bılemburayla oranın farklıdırr burda 11 de seela 12 ceyrekte ezabn

X