- 11 Eylül 2007
- 8.246
- 7
DOKTOR NE KADAR SÜRER DEDİ CANIM BİRAZ KALKINDINYA ONDAN MI OLDU Acep:uhm:
bi süre vermedı dr canım yaa oyyyyy oyy bilmiyorum ki netcem yaaa dr gitmekde hiç içimden gelmıyo bırı engellıyo sankı benı ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOKTOR NE KADAR SÜRER DEDİ CANIM BİRAZ KALKINDINYA ONDAN MI OLDU Acep:uhm:
tefriciye evet annem hep bişey isterken onu okur ve her istediğide olmuştur inş..seninkide olur kuşum
kızlarr ben bıse dıyım sıze bugun gectıama ben yaptım hafta gecmeden ogrendımm bebeısım oldugunu...
cuma gunu sela ıle ezan arasında 7 adet yasını serif okuyun turkcesı de olurr yetısmezze ezandan sonrada dewam edılır ama bı kerede okuncakk..ve duanızı edın dılegınızı dılegınn guselce oluoınankıı takdır allahınn ben cuma gunu yapmmıstımm bıdahakıcuma olmadan ogrendımm
ALLAHIM KABUL ETSİN DUALARINI TATLIM :Saruboceq:
ekımde ben hamısdımm serapcımm dıs gebelımmıss onun ıcın dedımm benı hemen kurtaj yapmıstıı salak gıbı bende sok oldugumıcın pesınde gıttım dr un..pısmanımm walla keske baska dr a da gıtseydımm esım ve gorumcemde ordaydıama almıolardııcerı onlarada benı kurtaja aldıktan sonra haber wermıslerdı ole pokk yoluna gıttık
selcancım,
çiçek kan testi yaptırmış negatif
adette olmamış ama heyhey olmuş
11.30 gibi cnmcuma selası saat kaç gibi oluo kıslar
çiçeğimm hoşgeldinn canımm nasılsınn bitanemm canını çok sıktın çok kafana taktın bu ay