Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

serap lollıpooopumm iyiymm bebekımm tamıslık yapıodum anca bıttı ısım gırım bakım dedımm

yarencımm ıyızız tatlımm bebısım ve benn tabı bıse olmassa:)
sen nasılsınn kuzuuuuuu

ya haberınız warmıı cıcek test yaptımı??adet oldunu??

ceylannncımmm usulmeee yaffruuuu....aksam testlerde ne cıkcak bakalımm...bakk benım basıma geldı sende aynını yapmaa..eger dr ,un kotu seyler solerse sakın tek doktorla kalmaa sakın bebekımm baska dra da goster

çarşamba olmam gerek 5 gün kalıyor yarın yaparsam bir önceki hamileliğimde çıkmıştı 5 gün kala ama silikti

kan testi yaptı negatiff malesef

OHHHHHHH ELLERİNE SAĞLIK CANIM TATLIM SENİN BAŞINA NE GELMİŞTİKİNE :uhm: BENMİ UNUTTUM UNUTTUYSAM ÇOK AYIP YOKSAM BİLMİYOMMU BEN :uhm:kötükedihüso

iyiyim bende ablacımm şu 4444 dua varya salavat-ı tefriciye bebişim için ona niyetlenip okumak istiyorumm ona başlıcam inşallah rabbim dualarımı kabul eder
tefriciye evet annem hep bişey isterken onu okur ve her istediğide olmuştur inş..seninkide olur kuşum

kızlarr ben bıse dıyım sıze bugun gectıama ben yaptım hafta gecmeden ogrendımm bebeısım oldugunu...

cuma gunu sela ıle ezan arasında 7 adet yasını serif okuyun turkcesı de olurr yetısmezze ezandan sonrada dewam edılır ama bı kerede okuncakk..ve duanızı edın dılegınızı dılegınn guselce oluoınankıı takdır allahınn ben cuma gunu yapmmıstımm bıdahakıcuma olmadan ogrendımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…