pazartesi doktora gitcan ya kuşum o gün doktor yardımcı olur sabret ve yat yat yatcanımmmm şimdi wc gittim yine leke gelmişşş ayyy napcamı şaşırdım yaaabilmiyorumkismile
canımmmm şimdi wc gittim yine leke gelmişşş ayyy napcamı şaşırdım yaaabilmiyorumkismile
pazartesi doktora gitcan ya kuşum o gün doktor yardımcı olur sabret ve yat yat yat
hoşgeldin selcan hoşgeldin yarenslmm kuzularrr napırsınnnnızzz
iyiyim cnm sennasılsın sezen ablacımm iyimisin?
çıkarsa yazarım sabah inş hayırlısı..
kan testi yaptı negatiff malesefserap lollıpooopumm iyiymm bebekımm tamıslık yapıodum anca bıttı ısım gırım bakım dedımm
yarencımm ıyızız tatlımm bebısım ve benn tabı bıse olmassa:)
sen nasılsınn kuzuuuuuu
ya haberınız warmıı cıcek test yaptımı??adet oldunu??
ceylannncımmm usulmeee yaffruuuu....aksam testlerde ne cıkcak bakalımm...bakk benım basıma geldı sende aynını yapmaa..eger dr ,un kotu seyler solerse sakın tek doktorla kalmaa sakın bebekımm baska dra da goster
iyiyim cnm sen
inş..cnm çıkarçarşamba olmam gerek 5 gün kalıyor yarın yaparsam bir önceki hamileliğimde çıkmıştı 5 gün kala ama silikti
serap lollıpooopumm iyiymm bebekımm tamıslık yapıodum anca bıttı ısım gırım bakım dedımm
yarencımm ıyızız tatlımm bebısım ve benn tabı bıse olmassa:)
sen nasılsınn kuzuuuuuu
ya haberınız warmıı cıcek test yaptımı??adet oldunu??
ceylannncımmm usulmeee yaffruuuu....aksam testlerde ne cıkcak bakalımm...bakk benım basıma geldı sende aynını yapmaa..eger dr ,un kotu seyler solerse sakın tek doktorla kalmaa sakın bebekımm baska dra da goster
tefriciye evet annem hep bişey isterken onu okur ve her istediğide olmuştur inş..seninkide olur kuşumiyiyim bende ablacımm şu 4444 dua varya salavat-ı tefriciye bebişim için ona niyetlenip okumak istiyorumm ona başlıcam inşallah rabbim dualarımı kabul eder
iyiyim bende ablacımm şu 4444 dua varya salavat-ı tefriciye bebişim için ona niyetlenip okumak istiyorumm ona başlıcam inşallah rabbim dualarımı kabul eder
hoşbulduk canımcımsezenn sende hosgeldınnn canımmm