- 11 Eylül 2007
- 8.246
- 7
bizim bıcırımığım güçlüdür öleeeee pabuç bırakırmı bende eyiyim işler azcuk yoğun okaaaaaaa
eee acıcık da çalış kıjımm hep yatcan mı:hulya:
yok canım kuzenım gelmıştı ankaradan onu bı zıyaret ettım geldım birasdan da kocem gelcek evıme gitcem testlerımı falan yaptırıp tekrar akşam anneme gelcem...iyiyim canımcım canım sıkılıyo evde valla sen napıyosunn yatmaya devammı?
progestanmı kullanıyosun canım kan testını tekrarlaacakmısın yenıden
HEHEHEHE BEN HEP ÇALIŞIYOMKİ EVEL ALLAH ON PARNAK KLAVYEM VAR YETİŞİYOM SİZEDE İŞEDE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
yok canım kuzenım gelmıştı ankaradan onu bı zıyaret ettım geldım birasdan da kocem gelcek evıme gitcem testlerımı falan yaptırıp tekrar akşam anneme gelcem...
Evet canım kullanıyorum... Bugun işte tekrar yaptırıcam an testı diger testlerle birlikte..
selammm kıssslarrr ben deldimm lojmanın elektriklerinde sorun varmışş onu tamir ettiler ondan giremedimmm nasılsınız bakemm?
slmm kuzularrr napırsınnnnızzz
hoşgeldin şekercim
sonucunu yazarsın canııım kanaman durmus korkmaaa keseyı gordunmuu
slmm kuzularrr napırsınnnnızzz
hoşbuldumm canımcımm nasılsınn çokmu yoruyolar seni işteee ben onları döverim canım arkadaşımmklava: çok üzgünüm çoook
slm kızlar ben geldim yarın sabah test yapmaya karar verdim kocişe dedim gelirkene test al diye öncekinde 5 gün kala çıkmıştı bunda da çıkacakmı bakalım görelim fazla bi belirtim yok ama hafif kasıklarımda ağrı var sanki psikolojikte olabilir bilemiom..
canımmmm şimdi wc gittim yine leke gelmişşş ayyy napcamı şaşırdım yaaabilmiyorumkismile
slm kızlar ben geldim yarın sabah test yapmaya karar verdim kocişe dedim gelirkene test al diye öncekinde 5 gün kala çıkmıştı bunda da çıkacakmı bakalım görelim fazla bi belirtim yok ama hafif kasıklarımda ağrı var sanki psikolojikte olabilir bilemiom..
adetine kaç gün varkislm kızlar ben geldim yarın sabah test yapmaya karar verdim kocişe dedim gelirkene test al diye öncekinde 5 gün kala çıkmıştı bunda da çıkacakmı bakalım görelim fazla bi belirtim yok ama hafif kasıklarımda ağrı var sanki psikolojikte olabilir bilemiom..
gel kuşum gel yoruyolar çok