- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
yarencim bende tefriciye okuorum canım.sayı çok önemli.her tesbih 101 den 44 tesbih okumak lasım.
ben 11. tesbihdeyim
allah dualarımızı kabul etsin
güle güle cnm test yapınca haber versize iyi sohbetler 1 buçuk yaşında oğlum var ben kalamıom fazla oğlumda çok yaramas sağolsun bebek için dua ederken hayırlı sağlıklı akıllı vede uslu olsun deyin :) biz USLUyu atlamışız..
çiçekimm kırmızılar gelsede çalışmalara başlasan kuşum ya böyle beklemek çok sinir bozucu
amin aminn ama dualarımda sizlerde varsınızz canım arkadaşlarımm rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn
pazartesiye kadar gelmezse doktora bidaha git kuşum beklemek psikolojini allak bullak eder tatlımgelmiooo sezoş napcem bilmiom.ne oluo ki bana böle
kıslar iyiyim benim tayfam nese bi araya geldik.çok öslüom sizi çok
evet canım tam sayısı kadar okuyunca duaların kabul olur diyolar bende başlıcam abdestli ve kıbleye dönük okuyun diyolar onada dikkat et canımmm
kuşum bak ne sorucam ben hiç kan testi yaptırmadımda hamiş değilsen değer sıfırmı çıkıyo kuşumgelmiooo sezoş napcem bilmiom.ne oluo ki bana böle
size iyi sohbetler 1 buçuk yaşında oğlum var ben kalamıom fazla oğlumda çok yaramas sağolsun bebek için dua ederken hayırlı sağlıklı akıllı vede uslu olsun deyin :) biz USLUyu atlamışız..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:Saruboceq:AMİNNNNNNNNNNN YARABBİM ALLAHIM MÜBAREK CUMA GÜNÜ KİM GERÇEKTEN NE İSTİYO TÜM KALBİYLE İNŞ.GERÇEKLEŞİR YARABBİM ALLAHIM BUGÜN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ.ALLAHIM HASTALARA ŞİFA DERTLİLERE DEVA NASİP EĞLE YARABBİM:Saruboceq::Saruboceq:
saol serapcımm walla ole tek tupumu almıslardı bıdee tek tupluyum yanıı allaha hamd olsun kaldımyıne..
Cıcekcım bılemburayla oranın farklıdırr burda 11 de seela 12 ceyrekte ezabn