Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gün aşırımı çalıştınız?

bide extradan bu ay bitki, kürleri falan denedik her akşam eşime keçiboynuzu suyu içirdim bide biyerde okumuştum ilşkiden 2 saat önce eşlerin sert bi kahve içmesi iiymiş sperm hareketlerini hızlandırıyomuş onuda dendik ondan yani bu ay sabırsızım canım

bide extradan bu ay bitki, kürleri falan denedik her akşam eşime keçiboynuzu suyu içirdim bide biyerde okumuştum ilşkiden 2 saat önce eşlerin sert bi kahve içmesi iiymiş sperm hareketlerini hızlandırıyomuş onuda dendik ondan yani bu ay sabırsızım canım
bende kahveyi duymuştum her akşam türk kahvesi içirdim bende kocişe

merhaba herkese çok heycanlıyım bu ayın 15i 16sı gibi adet olmalıydım olmadım bugune kadar bı kac idrar testi yaptım ama negatif çıktı şimdi ne yapmalıyım sizce????

benim ki nazo..yani nazan.bütün eczanelerde bulabilirsin acon u..birde d-best diye bitest var,onun üstünde de aynı şey yazıyo..şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile çıkar diye..

merhaba herkese çok heycanlıyım bu ayın 15i 16sı gibi adet olmalıydım olmadım bugune kadar bı kac idrar testi yaptım ama negatif çıktı şimdi ne yapmalıyım sizce????

bence hemen bi doktora gitmelisin..kızlar böle günü geçip test yapıp teste de negatif çıkan hatunlar..mutlaka arayı uzatmadan dr.gidin..kist olur başka şey olur Allah korusun erken teşhis çok önemlidir..acizane benim fikrim.

teşekkür ederim bende kan testi diye düşünüyordum ama pazartesiyi beklemek zorundayım sanırım bugunde gec oldu ....

benim ki nazo..yani nazan.bütün eczanelerde bulabilirsin acon u..birde d-best diye bitest var,onun üstünde de aynı şey yazıyo..şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile çıkar diye..

ok nazancım saol canım bugün bi bakim eczaneye varsa o test alim akşam size haber veririm sonucu dua edinde negatif çıkmasın arkadaşlar

kızlar ben çıkıyorum kaynanama gidicem yemeğe akşada şu nazonun dediği testi yapıcam görüşmek üzere iyi bakın kendinize

X