- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
hımmm anladım cnmkızım olursa inşallah onun adı olucak ece benim ismimin anlamı yaniii:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm anladım cnmkızım olursa inşallah onun adı olucak ece benim ismimin anlamı yaniii:ecrin_bebek:
gün aşırımı çalıştınız?
inşallah cicekcim sen ne yaptın simdiii
gün aşırımı çalıştınız?
bende kahveyi duymuştum her akşam türk kahvesi içirdim bende kocişebide extradan bu ay bitki, kürleri falan denedik her akşam eşime keçiboynuzu suyu içirdim bide biyerde okumuştum ilşkiden 2 saat önce eşlerin sert bi kahve içmesi iiymiş sperm hareketlerini hızlandırıyomuş onuda dendik ondan yani bu ay sabırsızım canım
geç döllenmede olabilir adet gecikmeside en doğru sonucu kan testi verir cnmmerhaba herkese çok heycanlıyım bu ayın 15i 16sı gibi adet olmalıydım olmadım bugune kadar bı kac idrar testi yaptım ama negatif çıktı şimdi ne yapmalıyım sizce????
merhaba herkese çok heycanlıyım bu ayın 15i 16sı gibi adet olmalıydım olmadım bugune kadar bı kac idrar testi yaptım ama negatif çıktı şimdi ne yapmalıyım sizce????
benim belli zaten sezen esracım
bende memnun oldum esracım senin gibi iyi bi dost kazandık ne mutlu bize cnmmemnun oldum sezencim ben daha bi kaç gündür burdayım ama iyi alıştım buraya bundan sonra müdavinlerindenim buranın haberiniz olsun:))))
benim ki nazo..yani nazan.bütün eczanelerde bulabilirsin acon u..birde d-best diye bitest var,onun üstünde de aynı şey yazıyo..şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile çıkar diye..
bende memnun oldum esracım senin gibi iyi bi dost kazandık ne mutlu bize cnm
tamam cnm yapınca haber ver merakta bırakma biziok nazancım saol canım bugün bi bakim eczaneye varsa o test alim akşam size haber veririm sonucu dua edinde negatif çıkmasın arkadaşlar