- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşürüz cnmm byyykızlar ben çıkıyorum kaynanama gidicem yemeğe akşada şu nazonun dediği testi yapıcam görüşmek üzere iyi bakın kendinize
napalım kuşum burda o topic senin bu topic benim geziyorummsezn sen nasılsın canım
napalım kuşum burda o topic senin bu topic benim geziyorumm
kuzucuğum ya sorma dün sölemiştim ya hala o işle uğraşıos iişteeeee.
senin kanaman geçmiş çok sevindim çoooooooooooooooooooook.bende kan testini yaptırdım rahatladım artıkım.negatif kuşum.bi araya doğru düzgün gelemeyoooooooooos
ben tahmin ettim bugün cuma haftanın son günü yoğun olduğunu cnmmohhh sefanız olsun burada bu kız ne yer ne içer işi çokmu azmı diye soran yoggggg:umursamaz::lepi:
ben tahmin ettim bugün cuma haftanın son günü yoğun olduğunu cnmm
temiz çıkmış kuzum 2o gün sonrada diğer testin sonucunu alıcakmış:lepi:sezen azize ne yaptı sonuçlar nasıl
Ceylanım hoŞgeldİn ohhhhhhhhhhh herŞey gÜzele gİdİyo sevİndİm senİn adına
temiz çıkmış kuzum 2o gün sonrada diğer testin sonucunu alıcakmış:lepi:
hoşgeldin ceylancımm
yaberrrr datlummm evet canım kanamam olmuyo artık şüükür inşallah u iyiye işaret ilacların faydasını görüyorum sanırım canımmbilmiyorumkismile
iyiyim canımcım canım sıkılıyo evde valla sen napıyosunn yatmaya devammı?naber sezencımmm...:hulya:
yaberrrr datlummm evet canım kanamam olmuyo artık şüükür inşallah u iyiye işaret ilacların faydasını görüyorum sanırım canımmbilmiyorumkismile