- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz cnmm byyykızlar ben çıkıyorum kaynanama gidicem yemeğe akşada şu nazonun dediği testi yapıcam görüşmek üzere iyi bakın kendinize
napalım kuşum burda o topic senin bu topic benim geziyorummsezn sen nasılsın canım
napalım kuşum burda o topic senin bu topic benim geziyorumm
kuzucuğum ya sorma dün sölemiştim ya hala o işle uğraşıos iişteeeee.
senin kanaman geçmiş çok sevindim çoooooooooooooooooooook.bende kan testini yaptırdım rahatladım artıkım.negatif kuşum.bi araya doğru düzgün gelemeyoooooooooos![]()
ben tahmin ettim bugün cuma haftanın son günü yoğun olduğunu cnmmohhh sefanız olsun burada bu kız ne yer ne içer işi çokmu azmı diye soran yoggggg:umursamaz::lepi:
ben tahmin ettim bugün cuma haftanın son günü yoğun olduğunu cnmm
temiz çıkmış kuzum 2o gün sonrada diğer testin sonucunu alıcakmış:lepi:sezen azize ne yaptı sonuçlar nasıl
Ceylanım hoŞgeldİn ohhhhhhhhhhh herŞey gÜzele gİdİyo sevİndİm senİn adına
temiz çıkmış kuzum 2o gün sonrada diğer testin sonucunu alıcakmış:lepi:
hoşgeldin ceylancımm
yaberrrr datlummm evet canım kanamam olmuyo artık şüükür inşallah u iyiye işaret ilacların faydasını görüyorum sanırım canımmbilmiyorumkismile
iyiyim canımcım canım sıkılıyo evde valla sen napıyosunn yatmaya devammı?naber sezencımmm...:hulya:
yaberrrr datlummm evet canım kanamam olmuyo artık şüükür inşallah u iyiye işaret ilacların faydasını görüyorum sanırım canımmbilmiyorumkismile