Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çiçegemmmmm nerelerdesın kuzu yaaaaaa.....ev işi yapıp çok yoruyon kendını bebemmm ya

kuzucuğum ya sorma dün sölemiştim ya hala o işle uğraşıos iişteeeee.
senin kanaman geçmiş çok sevindim çoooooooooooooooooooook.bende kan testini yaptırdım rahatladım artıkım.negatif kuşum.bi araya doğru düzgün gelemeyoooooooooos :KK43::KK43::KK43::KK43:

anaaaamm ne çok benim gibi olan varmış kız şimdiye kadar 4 kişiyiz aynı durumda olan :)) aman hayırlısıyla doğursunlar canım benimki kıskançlık falan değilde ne bilim insan bi tuhaf oluyoo arkadaşım
aynen kuşum tüm anneler ve anne adayları sağlıkla kavuşsunlar bebişlerine:Saruboceq:

kızlar yaa bişe sorcam size ayıptır sölemesi un helvası yaptım biraz önce güzel oldu ama biraz cıvık geldi bana kendini toplar mı acaba yaa ziyan olmasın şimdi

hayırlısı olsun arkadaşım üzülme adetine nekadar varken yaptırdın kan testi

canım benim 4 gün kala idrar testi yaptım saatler sora çift çizgi oldu .ümitlendirdi.
bekledim 1 gün geçince yaptım gene aynı şey oldu.
bende dün gece gittim kan verdim.yani 2 gün geçmiş oldu.sabahda tlf la öğrendim.

idrar testinde erken de öğrenilebilio ama gerçekten döllenme ile alakalı çıkadabilir çıkmayadabilir.ama kan testinde adetinden önce yaptırsan kesin çıkıo.
yani en azından kendi kendini yememiş oluosun benim şahsi düşüncem.keşke önce yapsaydım.sters yaptım adetimde geçti.doktorumla konuştuk.oda aynen söledi canım

canım benim 4 gün kala idrar testi yaptım saatler sora çift çizgi oldu .ümitlendirdi.
bekledim 1 gün geçince yaptım gene aynı şey oldu.
bende dün gece gittim kan verdim.yani 2 gün geçmiş oldu.sabahda tlf la öğrendim.

idrar testinde erken de öğrenilebilio ama gerçekten döllenme ile alakalı çıkadabilir çıkmayadabilir.ama kan testinde adetinden önce yaptırsan kesin çıkıo.
yani en azından kendi kendini yememiş oluosun benim şahsi düşüncem.keşke önce yapsaydım.sters yaptım adetimde geçti.doktorumla konuştuk.oda aynen söledi canım

ayy canım yaa benim daha 8 gün var çıkarmı acaba nedersin

isracım ben senin yerinde olsam pzt gider yaptırırm canım.
tecrübeyle sabittiiir :KK70::KK70::KK70:
eninde sonunde hcg değerini öğrenmek için yaptırcen zaten

inşallah canım inşallah

hayırlısı olsun bakalım walla bugünde mübarek gün bilmiyom içimden bi his geldi böle dedim wallaa annemde diyo yaza dogru hamiş kalırsın diye kısın insna kendini sıcak tutamaz kızm bende öleydim diyo bilemicem artıkkk

X