- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
inş..melikecimm bu linkindeki ecesuu kimmCADIARZUhayırlısı olsun bakalım walla bugünde mübarek gün bilmiyom içimden bi his geldi böle dedim wallaa annemde diyo yaza dogru hamiş kalırsın diye kısın insna kendini sıcak tutamaz kızm bende öleydim diyo bilemicem artıkkk
kıss sak oll biraz daha gaz versek şimdi test alıcann vallahiisağol canımcım yaa valla bu gaza ihtiyacım vardı :) pzt gidiyooooomm
hoşbulduk ablacım
avatar süper miş inş öle bi kız cucuğun olur
kan testimi yaptırdın?cnmslm kızlar..çiçeğim ya hislerim beni yanılttı..ama iyikide yaptırmışın şu testi,en azından için rahatlamış oldu.ayrıca gecikmesi iyi değil belki başka sebebleri vardır doktorun mutllaka söyler.
sağol canımcım yaa valla bu gaza ihtiyacım vardı :) pzt gidiyooooomm
kıss sak oll biraz daha gaz versek şimdi test alıcann vallahii
gün aşırımı çalıştınız?kıss napim çok sabırsızım bu ay baya çalıştık ondan ümitliyim yaa:))
inş..melikecimm bu linkindeki ecesuu kimmCADIARZU
canım benim yaaaa.bu yolda helak oluos .ben ilk defa böle yaptım çok üsdüm kendimi o yüsden sölüorum valla.
yok çıkmadı bi gün daha bekle .yok silik çıktı.yok geç çıktı.ne bilim canım.yok geç döllenmedir.bünyemis zaten şaşırmaya hazır.
allah yardımcımız olsun
slm kızlar..çiçeğim ya hislerim beni yanılttı..ama iyikide yaptırmışın şu testi,en azından için rahatlamış oldu.ayrıca gecikmesi iyi değil belki başka sebebleri vardır doktorun mutllaka söyler.
ay inşallah canım benim
iyiyim cnm çalışmaya devam sen ne yaptın?erensezen senden naber kuzum?
isra bence hiç pazartesiyi bile bekleme..çok iyi testler var artık.acon diye bi marka mesela şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile idrardaki hcgyi gösterebiliyo..silik olsada..bence sen hamişsin..beklemenin ne anlamı var..var ve ya yok sonunda öğrenilmeyecek mi..madem içinde bu his var..bak bugünde mübarek gün..git test yap..p.teside kan testi...
inşallah canmm :Saruboceq:
senim negatif aaa olsun kuşumm olumunekankayizsmile