Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inş..melikecimm bu linkindeki ecesuu kimmCADIARZU

slm kızlar..çiçeğim ya hislerim beni yanılttı..ama iyikide yaptırmışın şu testi,en azından için rahatlamış oldu.ayrıca gecikmesi iyi değil belki başka sebebleri vardır doktorun mutllaka söyler.

sağol canımcım yaa valla bu gaza ihtiyacım vardı :) pzt gidiyooooomm

canım benim yaaaa.bu yolda helak oluos .ben ilk defa böle yaptım çok üsdüm kendimi o yüsden sölüorum valla.
yok çıkmadı bi gün daha bekle .yok silik çıktı.yok geç çıktı.ne bilim canım.yok geç döllenmedir.bünyemis zaten şaşırmaya hazır.
allah yardımcımız olsun

isra bence hiç pazartesiyi bile bekleme..çok iyi testler var artık.acon diye bi marka mesela şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile idrardaki hcgyi gösterebiliyo..silik olsada..bence sen hamişsin..beklemenin ne anlamı var..var ve ya yok sonunda öğrenilmeyecek mi..madem içinde bu his var..bak bugünde mübarek gün..git test yap..p.teside kan testi...

azizecim testlerin temizmiş çok sevindim.için rahat olsun 20 gün sonrakindede bişey çıkmayacak..

aynen gülümm valla hem biz eşlerimiz tükeniyor eskiden böylemiydi yaa analarımız ananelerimiz yok yumurtlama günü yok kan testi falan sanki haberleri vardı bebek 2 3 aylık oluyodu kimi ozaman anlıyoduu şimdi niye bukadar zorlaştı anlamıyorum valla allah bizden sonrakilerede yrdm etsin valla çok zor çoooook ya bazen duyorum kız 17 yaşında tecrübesiz bakıyosun ilk geceden hamile kalıyoo şaşıyorum yaa rabbim işte biliyor zamanını

olsun canım öle olmasını istediğin için hissettin belikidee.
konuştuk doktorumla stres yapıosun dedi.sonuçta böle olur işte dedi.aklınızda bulunsun kızlar kadın doğumcularda bu işin piskolojiden geçtiğine inanıo.ben yinede pzt bi görüncem.eğer hastalanmazsam.

nazoo kız aklımı çeliyosn valla her eczanede bulunuyomu bu acon marka test ?

inşallah canmm :Saruboceq:
senim negatif aaa olsun kuşumm olumunekankayizsmile

evet ablacım yaaa.hiç günüm gelsinde çalışım dieee gün sayma abla.senin gibi hemen hamile kalıodum.ilk defa negatifi gördüm.bundan sora ders ,herşeyi oluruna bırakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…