çiçegemmmmm nerelerdesın kuzu yaaaaaa.....ev işi yapıp çok yoruyon kendını bebemmm ya
aynen kuşum tüm anneler ve anne adayları sağlıkla kavuşsunlar bebişlerine:Saruboceq:anaaaamm ne çok benim gibi olan varmış kız şimdiye kadar 4 kişiyiz aynı durumda olan :)) aman hayırlısıyla doğursunlar canım benimki kıskançlık falan değilde ne bilim insan bi tuhaf oluyoo arkadaşım
hoşgeldin cnmmmmmmmÇİÇEEEEEEEEEEEEEM Bİ DAHAKİ AYA HEPÇİZACIMIZ BİRDEN HAMİŞ KALALIM YOĞUN ÇALIŞMA VE PERFORMANS GÖSTERMEMİZ LAZIM :hooray:
hoşgeldin cnmmmmmmm
hayırlısı olsun arkadaşım üzülme adetine nekadar varken yaptırdın kan testi
bugün cuma yoğunsun dimi kuşumhoşbulduk tatlım ay çok acıktım öğlen oldu yemek yiyemedik daha
canım benim 4 gün kala idrar testi yaptım saatler sora çift çizgi oldu .ümitlendirdi.
bekledim 1 gün geçince yaptım gene aynı şey oldu.
bende dün gece gittim kan verdim.yani 2 gün geçmiş oldu.sabahda tlf la öğrendim.
idrar testinde erken de öğrenilebilio ama gerçekten döllenme ile alakalı çıkadabilir çıkmayadabilir.ama kan testinde adetinden önce yaptırsan kesin çıkıo.
yani en azından kendi kendini yememiş oluosun benim şahsi düşüncem.keşke önce yapsaydım.sters yaptım adetimde geçti.doktorumla konuştuk.oda aynen söledi canım
kızlarrrrr sanki bu ay hamiş olucak gibiyim walla içimden bi hiss öle diyooooo
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım inşallah
kızlarrrrr sanki bu ay hamiş olucak gibiyim walla içimden bi hiss öle diyooooo
isracım ben senin yerinde olsam pzt gider yaptırırm canım.
tecrübeyle sabittiiir
eninde sonunde hcg değerini öğrenmek için yaptırcen zaten
hoşbulduk cnmm testlerinde sorun çıkmamış çok şükür 20 gün sonr iyi haberi alırız inşş..:Saruboceq:hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr